Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definicija kada slava udari u glavu.
Koja slava
Da je izabrao dres BiH mogao je jesti cevape i baklave prije svake utakmice i biti kralj na terenu, a ovako bas mi ga zao, sad nek gleda sa tugom kako BiH gazi Lihtenstajn, a on nije tu
Budala poletio odma u Barcelonu i tu se unistio a bio je nadprosjecni talenat
Vegetarijanski režim bi mogao da ga opameti...
Jel ghuzio onu Lanu ili je samo trcao za njom?
Neka si propo bijedo.. Jesi se bio osilio na pocetku karijere. Propadas lagano, nazalost, ali i treba tako kad nisi pametan bio, kad si imao toliko ponuda sa svih strana..
Jedina greška je što je otišao iz Dinama rano i to u klub koji ga nije htjelo da koristi. U Barcelonu se samo ide ako znaš da ćeš biti dio prvog tima. Trebao je ostati u Dinamu ili otići u Holandiju ili slično.
Nije problem hrana, problem je glava i roditelji! Halilović se od početka više bavio menadžmentom, nego sportom... Svi završe isto koji žele preko noći biti "Messi". Letiš, letiš i onda sletiš na nos... on je dokaz da i kada imaš talent, sposoban si uništiti svaku priliku, van terena...
Sihre smo mu bacili,jer nas se odrekao.
ne znam sta dajete ovom antitalentu medisku paznju, frajer bih bio u Klisu zamjena, kakav mesi i guzica
Hrvat musliman propo ko kauč.
E moj Halile da si džek sad bi uzeo pola godine da udjes u formu i yehbao im svima stomajke
Uzeo je on cifru pa vi pjevajte borbene.
fizika i malter ne ide to zajedno
Mora da mu je babo iz Bosne. :D