Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Željo ljubavi moja... pozz svima, na moju veliku zalost danas necu biti uz svog Želju na stadionu ali u srcu i uz internet da!!! hajmo plavi obradujte me pa da se u Sa veceras aBd vratim sa osmjehom...
HAJMO PLAVIIIIIIIII...
opet ce ispasti u prvim kolima kvalifikacija u Evropi...
Željeznicar Siroki 3:0 ! 😎♥
"Zrinjski sa četiri poraza u nizu"? Kakvi amateri u p.m. Pa provjerite šta pišete.
Idemo skupa do titule i kupa!!!! Željooo
Horde zla su najbolje! Kako su se samo dosjetili da bojkotuju utakmice kad je najbolji dio sezone ali je njihov klub najlošija ekipa u ligi za prvaka. Umjesto podrške voljenom klubu, bolje je ne gledati uživo bruku i ponižavanje od strane mrskog Željezničara!