Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta su razočarani, kad se prije sedmicu znalo da će odraditi samo ovaj meč i sad kao lafo nisu znali. Ima težak raspored u Barci i dogovorili su se tako.
naravno. zato i jesu ovu igrali na wandi..eto samo da odogra barem jednu. a da leti tamo zbog prijateljske..znamo se da nema nista od toga. i ronaldo igra cisto iz razloga sto su kvalifikacije u pitanju.
@nihad123 I ne vrijedi igrati s onim balvanima, ne bih ni ja. Pogurao ih maksimalno na svakom prvenstvu i vazda debili zaseru.
Hajmooooo bosno bosno Hajmo hercegovinooo danas da pobjedimo abd insallah
Otisao u Barcelonu da mi Valverde i Suarez gurnu dildo u anus, samo tamo i moze igrati, ugledaj se na CR7 ili Dzeku, gdje god da igraju, uvijek majstori.
Tako je, da TI gurnu dildo
@JahacMagle2019 , mislio si reći Ronaldo se treba ugledati na messija? Messi u 125 utakmica za reprezentaciju dao 67 golova, a Ronaldo u 155 utakmica ima 85 golova. Ko ima bolji prosjek golova po utakmici? Jedan ima nagrade za najboljeg igrača SP-a do 20 godina, najboljeg igrača SP-a 2014 i najboljeg igrača Copa Americe, a ovaj drugi nabio statistiku u kvalama protiv Andore, Estonije, San Marina, a na velikim takmičenjima 0. Nikad nije bio ni blizu najboljeg igrača SP-a ili EURA.
more mu se