Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Peteva smo na početku pljuvali, pa ga sad hvalisamo nakon što je otišao. Hadžibegiću želim da dokaže da nismo u pravu, i da je dobar trener.
Ja ne hvalim Peteva. Lik nije ništa napravio. Ligu nacija smo na jedvite jade prošli i to protiv ekipa koje smo sa rosterom kojim raspolažemo trebali nakantati
Ma za mene je selektor koji kaze, moj cilj je da idemo direktno na Euro i tacka. Ako ne ispunim dajem ostavku. Pokusacu, probacemo, dacemo sve od sebe itd ne priznajem vise.
Ne izgleda mi Hadzibegic kao trener koji bi mogao prodrmati reprezentaciju.Ali,on je tu i trebamo ga podrzati,da vidimo. Posto on nema individualno znacajan uspjeh kao trener,niti mi neki veliki uspjeh kao reprezentacija bila bi zaista prelijepa prica da se plasiramo i recimo,prodjemo grupu na Evropskom.Zamisljam onako kao neki lijep san kako bi to pozitivno promijenilo image nase reprezentacije i drzave uopste.
Znao je Mario sa loptom. https://www.youtube.com/watch?v=SmMvfgT0Rr4
"Vjerujem da Faruk ima znanja i iskustva da napravi rezultatski iskorak, ali sam isto tako siguran da je pred njim težak i kompleksan posao." - Faruk nema znanja. O tome svjedoce njegovi trenerski rezultati u ovih 28 godina. Sto je majgore. On se vrlo tesko izrazava i kad prica o najobicnijim stvarima.
Hoce da ne kazem sta. Nije nikakav cudotvorac. Rezultati govore sasvim drugacije. Cista prevara saveza i strovaljivanje jos jedne beha reprezentacije.
mogu ako treba
zeljo mora biti
Pa sta ce drugo reci nego da ce sve biti bolje, zasto bi se covjek nekome zamjerao, zasto bi iznosio pravo misljenje.
Nek se ugase opštinski pacovi sda kerovi
Nema zmajevima pomoći Mi smo usadili gubitnički mentalitet i to ostaje sljedećih 50 godina
Faruk Hadžibajrić je karina od trenera.
Vrhunski igrac, Sarajlija sa Stupa koji se na vrhuncu slave nikad nije sjetio svoga maticnog kluba biva doveden u zabludu da hvali aktuelnog grobara kluba Senada Misimovica.
Jel sad svima jasno kadi ovaj covjek kaze da jw klub licio na neato kad je bio tu SENAD MISLIMOVIC?
Mario Stanić legenda! Izgradio je najljepšu vilu i imanje u Hercegovini. https://www.booking.com/hotel/ba/stanic-estate-ljubuski.hr.html
Svi koji imaju love u Hercegovini se moraju ugledati u Stanića i umjesto viletina od 500 kvadrata trebaju reinterpretirati strukturu hercegovačkih starih kuća kao Stanić koji je podigao tri predivne manje kamene vile na svom imanju i savršeno ih uklopio u hercegovački krajolik.
Hadžibegić ako ima gram mozga u glavi treba pod hitno uručiti pozive Zolotiću, Šabanoviću, Vladanu Kovačeviću, Rahmanoviću, Hajradinoviću, Tahiroviću, Huseinbašiću, kao i Nihadu Mujakiću standardnom igraču Turskog Ankaragucua koji je kao starter odigrao sve utakmice ove sezone. Ukupno 1.600 minuta. Treba izgraditi ekipu oko ovih igrača i skautirati novog Džeku
Gle ovih bilmeza što pucaju minuse. Isto kao da sam spomenuo totalne levate. Bitno je pozvati Danilovića iz druge Portugalske lige, dati igračima Borca šansu ili Menalu/Gojaka koji nisu standardni u svojim klubovima. A sve koje sam nabrojao u prvom komentaru su mladi, standardni i dobro igraju. Klix stoka