Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fudbaleri poput maradone u danasnjem fudbalskom svijetu vise sjede na rezervnoj klupi nego sto imaju priliku igrati, u njegovo vrijeme se igrao naivan fudbal, bilo vazno \"zongliranje\" i nake egzibicije,k\'o u cirkusu, indiviulana igra, sada je fudbal nauka, samo jedan igrac ako ne igra kako treba ode tim u honduras, a narkomana jos uvijek drzi ta prethistorijka slava i konta da j ono sto on kaze o fudbalu sveto slovo, mada se u europi podsmjehuju njegovim izjavama.
Nekada je bio najbolji među nogometašima,sada je najbolji među trenerima-u šmrkanju kokaina,upropastiće Argente jer je klovn i koliko sam pratio kvalifikacije izgubio je osjećaj za fudbalsku realnost.Za njega je kultnareprezentacija Argentine prevelik,al baš ono prevelik zalogaj,jer je kontrast između njegovih igračkih sposobnosti i trenerskih (ne) sposobnosti preveliki.Prateći sve što se dešavalo oko njegovog izbora za mjesto selektora čini mi se da je korupcijom došao na to mjesto.
to majstore, idemo na SP