Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pomozi.ba hahahahahah
kad god pomislim da je FKS katastrofa, gurbeti me ubijede da je kod nas zlatno hahahahahaha
Koji li pitar uredjuje komentare pa ostavi ovaj prvi (nemam nista protiv svako ima pravo na svoje misljenje), a izbrise moj koji je bio sasvim korektan. Mi smo Željini, Željo je naš, a dusmani neka crknu. A vi ako se pronalazite tu, obrisite opet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FK pomozi.ba,ovo je smiješno i žalosno,nije ovo nikakvo rješenje čak ni privremeno
Kakva sprdacina i cirkus od kluba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tako ste pričali i za tribinu pa ispade najbolji stadion u državi.
Ako ovu drzavu ista pokopa do kraja, to ce biti ovaj sadaka mentalitet koji je SDA ustolicila za 30 godina vladavine......
Bolje je pozvati za lijecenje nekog djeteta a uprava da radi svoj posao, ovo je bruka, dno
nekad 1921 sada 17045
Tuga na šta smo spali … ovo je poraz za upravu i BRUKA za klub. Očigledna nesposobnost upravljačkih struktura. Ovo nije dugoročno rješenje, samo produbljuje agoniju. Svaka čast navijačima, ne biraju sredstva da pomognu klubu. Trebaju svi učestvovati, ispoštovati grupu koja bar nešto pokušava za razliku od raznoraznih seratora po portalima i društvenim mrežama od čije priče koja ne pomaže klubu i dovodi klubove u ovakve situacije.
Sadaka klub
Jedite se udbasi! Zeljo plava boja ljubav klasa radnicka!
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas! Nas! Nas! Nas, nas, nas!
BRAVO ZELJO!! SAMO SVOJI! ♡
mogu da primjetim po komentatorima da su svi ovi SDA botovi i pitari ujedno, sve mi je sada jasno kao dan, meni je bolje da na dresu pise The Maniacs nego turkish airlines, Zeljeznicar je uvijek bio radnicki klub i navijaci su uvijek bili dio tog kolektiva i navijaci su od kad apostoji pomagali klub i trebamo svi da pozovemo broj a ovi SDA kurtoni s koseva mogu da sisaju
Bruka i sramota. Navijač sam Želje čitav život gledao sam više gostujućih utakmica po BiH nego na Grbavici, jer nisam iz Sarajeva, a ne bi pozvao i donirao 2 KM kad bi znao da će se klub ugasiti. Jednostavno me stid svega ovoga. Ovo boli više nego bilo koji poraz na terenu.
Ne znam jel neko pito da li bi ti doniro? Da Zeljo napravi neki veci rezultat tvrdio bi kako si ga oduvijek volio i da si ga digo ti iz pepela. STANDARDNI BOSNJO
Sadako Ogata..... Nismo mi ba za ozbiljnih sportova....
Navijac sam Zelje i to cu ostati kakva god sposobna ili nesposobna uprava dodje na celo kluba, ali ovo je stvarno ideja koja zasluzuje da cijela uprava leti napolje. Pa za sta sluzi uprava kluba nego da se bavi sportskim i ekonomskim aspektom kluba? Ovi ne znaju ni jedno ni drugo. Ovako klub ispada jadan zbog glupih ljudi!
Mene je kao navijaca sramota, ali bas sramota! Pa sta uradiste od kluba, koji sada vode sumnjivi tipovi sa juga. Sve sam akcije podrzao, desetogodisnja, stolice, clanskih za komplet porodicu, milion dresova,salova...... Ali za ovo necu dati marke jer ova sadaka nas nece spasiti. Od 1967/68 idem na utakmice, ali to je to od mene. Nas zajednicki put izgleda zavrsava zauvijek. Hajmo sad lupajte minuse!
Pa to ti je onaj moto, nećemo vlasnika bla bla bla, a vode ga kao što ti reče sumnjiva lica sa juga, za šta su ove pare, za dop? Nećemo vlasnike a vlasnici žele da budu mafijaši i ostali, jadni naš Željo na šta spade kako otjeraše Misketa.
Kojoj li je budali ovo palo na pamet, de malo idi na planinu škodi ti magla. Kako ja svojoj djeci da objasnim da moj Željo prosi 2km. Kad si tako pametan osnuj udruženje skupi novce i prebaci Željkanu a ne ovo brukanje.
Jel od dilanja, pljackanja piljara nebitno je, jesu ruski oligarsi bolji, neki šeici koji zarađuju robovlasništvom!? Jel taj vaš Tan žderač kerova iz indokine bolji??? Željo ostaje svoj, upratite malo priče Union Berlina, St. Paulija itd. lažnjaci sa pijace, dudlači nargila.