Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tegoba velika
Pored toliko čestitih žena uzeti sponzu 😢 e moj mahrez, Bog ti pamet dao. interesantno je to kako ekspresno ostanu trudne. Čim nađu fudbalera, namah zatrudne. Dok je ***, garant ga čuva da slučajno šta ne prospe sa strane. i to im je bingo. Ako ostane s njim, elham. Troši njegovo. Ako je ostavi, ima alimentacija.
Ljubav na prvi pogled izmedju zapadnjakinje i Lamborghinija!
Oženiš prostitutku i misliš biće sve uredu!!! Ne; neće!
Isto ko djevojke kada nađu kockaste glave kontaju smirit će se.Ne; neće!
Nejasni totalno likovi.Toliko para i uspjeha imaju i umjesto da nađu sebi nešto kako treba o i svi traže kamenjarke
Tip zene koja je „bure bez dna“ - druze mozes dati sve njoj malo 🤷🏼‍♂️. Ovakve se rijesiti cak tesko a s njom zivljeti jos teze.
A šta, to ostali igraci nemaju žene? Pa valjda se druže međusobno.
Kako ce ga sponzorusa ostaviti, nije ni svjestan..:Samo dok uzme te pare, ima da odma preda za razvod...
Nije sreca para puna vreca...
Kakva debilana pa tolike pare i dzaba, nesreća nezadovoljstvo i prokletstvo.