Nije to prihvatila
0

Mahrez otišao u Arabiju, objavljen njegov razgovor sa suprugom: Bog mi je olakšao

E. K.
Taylor Ward i Riyad Mahrez (Foto: Screenshot)
Taylor Ward i Riyad Mahrez (Foto: Screenshot)
Nekadašnji nogometaš Manchester Cityja Riyad Mahrez je u ljeto 2023. godine potpisao za Al Ahli i to nakon više od devet godina provedenih u Engleskoj što nije baš najbolje prihvatila njegova supruga.

Alžirac je postao jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta sa godišnjom platom od 35 miliona eura, no njegova supruga Taylor Ward (26) nije to baš najbolje prihvatila.

Mahrez i njegova supruga Taylor, inače kćerka bivšeg nogometaša Ashleyja Warda, dio su nadolazećeg dokumentaraca koji dublje prodire u živote partnera nogometaša.

Oni su se pojavili u seriji pod nazivom 'Married to the Game" koja je premijereno emitovana 23. februara, a u dijelu koji je objavljen na društvenim mrežama, prikazan je razgovor ljubavnog para.

"Ovo je zapravo, ako stvarno misliš o tome, tehnički veći prelazak za mene nego za tebe. Ja zapravo odlazim, Manchester je moj dom", rekla je Taylor.

"Da, ali možeš se vratiti kada god poželiš", odgovorio joj je Riyad.

"Ti kada dođeš u Saudijsku Arabiju imat ćeš automatski 30 novih prijatelja jer ćeš biti sa svojim novim saigračima, a ja ću sjediti sama kod kuće", kazala je njegova supruga.

"Ne, ti ćeš biti sa mnom, i ja sam ti prijatelj", rekao joj je Mahrez.

"Bit ćeš moj jedini prijatelj i bit će ti muka od mene. Znaš šta je ludo? Zapravo sam mislila da ćeš ti biti taj koji je stvarno tužan i da ću ja biti ta koja te čuva i bori se s tobom da to prevaziđeš", rekla je 26-godišnjakinja.

@wasofficiel_ #TaylorWard la compagne de #RiyadMahrez ressentait de l’appréhension à l’idée de déménager en #ArabieSaoudite. #relation #homme #femme #amour❤️ #footballeur ♬ son original - was

"Bog mi je olakšao, da budem pošten. Mislio sam da će biti teže od toga", stigao je odgovor alžirskog nogometaša.

Prethodno je Riyad bio u braku s Ritom Johal (29), s kojom ima dvije kćerke. Rastavili su se početkom 2020. godine.

Podsjetimo, Mahrez je pet godina bio igrač Manchester Cityja s kojim je osvojio sve, uključujući i historijsku prvu Ligu prvaka za engleski klub.

Na Etihad je stigao iz Leicestera sa kojim je 2016. godine senzacionalno osvojio titulu prvaka Engleske.