Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar intervju 👍
da, vaha je sa dinamom ostvario velike rezultate, i pokazao se kao veliki znalac, al da nije onoga "ko iz kur.c.a."...
Da nemas slucajno 200 milja maraka da posudis, trebamo neki UEFA dug vratit.
Sve najbolje u Zrinjsokm pusti ove zavidne kad naucis plivat nikad ne zaboravljas.Gledao sam te uzivo i znam o čemu pricam.Svaka čast.
Dok u drugim klubovima igraci redovno zajedno jedu u klubskim prostorijama ili klubskom restoranu dotle igraci umjetno-plasticnog i politickim dekretom stvorenog kluba poznatim kao Torpedo Udba,nosaju otvarac za konzerve i mahnito bauljaju okolo neznajuci onako gladni i bez plate jesu li posli ili dosli..hejhgejgeee.....jos ih i namlate u klubu kad hoce platu da se najedu i oni i familija/obitelj/porodica.....bruka !!!
za kiseljak /kresevo...ma ti si jos mlad.....ako ne znas kako je nastalo Torpedo-Udba tj FK Sarajevo ona jebaji ga..a sto se tice bosnji koje spominjes znaj samo da je u Srednjoj Bosni kod bosanskih katolika najcesce prezime Bosnjak..pa se zapitaj ko si,sta si i odakle si..!!! PS. nisam bosnjo ali drzavu BiH volim vise nego bilo ko....!
"Vaha i Jurčić su bili ključni treneri za mene, od njih sam naučio najviše" Oooo jarane pa gdje strpa Jurčića u istu rečenicu sa Vahom
Dovodio ga nekad na Manageru, za male pare se dobije veliki ratnik i radnik na terenu. Ratnik a nije srbin
Moj care da znaš gdje si došao pare bi dao da zaobiđeš ovu fukaru. Ali eto sretno
Lućo riješi nam Sarajlije