Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reko sam Avdiji da bude bolji od Emenikea i Babatundea.
Gotze igracina. Messiju su dali utješnu nagradu, da ne plače puno
To je pravi trener, zna sta radi i vidis da mu je stalo, a Pape ko Sandzo u trenerci sa svojom facom "zalosna sova", koga on moze motivisati?
bolje i u trenerci, nego da jede sline iz nosa, kao ovaj shvabo. btw, ovaj shvabo se nije pretjerano radovao ni nakon petog gola protiv brazila, poker face, nadji pa pogledaj/
Bolje jesti sline i osvajati trofeje, nego tuknuti u trenerci i pusiti od banana drzava.
Dominacija Bayerna, 7 igrača u svjetskom prvaku plus Robben.
I šta, na kraju, ima da se kaže. Čestitke Njemačkoj, svjetski su šampioni. Navijah za Argentinu, no pobijedio je tim koji je igrao lijepo, otvoreno, napadački i inteligentno. Sretna četvrta kruna... Drago mi je da je sve gotovo, dosta lopte za sad...
Ne ,rekao mu je Messi je visi od tebe 2 cm,na sto se ovaj raspizdio i dao gol.
Ovo je izmislio VAHA da ide od igraca do igraca i motivise ih. Ovaj je odlucio jer je dobar tehnicar, sve je velika majstorija na dva metra, protiv jednog igraca i golmana.
Messi je Messi!
Tako je i susic rekao svenu kad ga je ubacio protiv nigerije al tino prno
Upornost se na kraju isplatila. Bravo Elf.
Ja što ga shuknu FIFA mafijašima i reklamerima. Uzimaju lovu na Messiju oa hajde da ga malo izreklamiramo da ne padne u zaborav pa da sponzori pobjegnu od njega ko đavo od boga. Odlazi više Blateru.
reko sam i ja igraj te x bice produzetci
ili penali