Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke i sretno protiv makedonskog Metalurga
ja došla samo da se natakarim na top komentar <3
HEPEK
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Manijak sam al kad je Europska liga navijam za Sarajevo i Zeljeznicar od srca
Ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak A U NJEMU MANIJAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak, ide vlak A U NJEMU MANIJAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako i treba, navijaj za pravi klub Sarajevo :)
Manijaci: na nivou kao i uvijek. Zeljina igra: neka nam je Bog na pomoci
Pape-Zanimljiv ovaj Sadik,moram provjerit ko mu je agent!
Neka Masallah , bice para nesto :D
ja euforije ko da su pobjedili arsenal!
Bez uvrede ali zeljo ce se ove godine grcevito boriti za opstanak.
Bravo ljoze idemo dalje.....
hahaha jedva maleni seljo se provuce s igracem vise i jedva go smijesno hahahah
Pitar sam ali prolaz je prolaz a kao Sarajlija ne mogu se radovati pobjedi nekog Lovćena tamo....
Svaka čast mašinovođe.....
može se i metalurg proći dobro odigrati u skoplju pa nije čelzi da se bojimo ,manijaci svi u skoplje i starije ekipe nek krenu sa autima kombijima
Ja gore tekme u zivotu nisam gledo. Zali boze 3 markice sto me klepi moja tv :|
Ako si Manijak, ne znam zašto žališ.. Ako si Pitar, ne vidim razlog zašto bi plaćao, ako ti nije toliko bitno, a snimak svakako večeras ima.
Evo i ja žalim, a volim Želju, ono je bio odron od tekme. 567 ofsajda protiv onakve ekipe, tri pasa nisu vezali, da onaj glupan nije izbačen u prvom poluvremenu zbog povlačenja Bučana, ko zna...
ma ja navijam za Slobodu,,,ali kad je BH tim u igri ,navijam za Zelju,za Sarajevo. Bravo I iskrene cestitke , volim te Bosno, volim te Glavni Grade moj, seher Sarajevo !!!
bravo zeljo cestitke
invazija u skoplje skupite pare sto vise da nas ide da zaposjednemo trg,bez obzira sto su dole pirati i komiti
Kako sam ja čula, aranžman 500 KM za Skoplje.. Fkt je previše, ako je tako.
Možda nije ni vrijeme ni mjesto, ali treba malo pokrenuti priču o upravi kluba. Nije ova slaba igra samo nesposobnost igrača, nego i same uprave. Kako se ne mogu naći sponzori, pa sigurna sam da bi većina raje bubreg ponudila, samo da neko uloži u Želju?! Kako se ne može osigurati neki način da ovo malo krene, a ne da se furamo na šatro priču da su ovo naša djeca koja igraju.
njami smiješna si,
Frajeru odabij sa mojih kometara. Vaške će mi preći..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
teže od ocekivanog , ali pobjeda je pobjeda , prolaz je prolaz ! uz neke popravke u igri nebi trebalo biti problema u 2 pretkolu. VOLIM TE ŽELJO !
sve to stoji ali brate imate igraca vise i ovako slab protivnik mislim da je trebalo biti bar 3 komada, slabo je ovo slabo, cestitke na prolazu.