Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peljto je vrhunski sudija, a imamo mi još solidnih sudija koji znaju suditi odlično ako nisu došli "po zadatku". Tu prije svega mislim na Luku Bilbiju koji nije loš sudija, pa čak ni ovaj mrtvi Gigović nije loš ali valjda svi vole uzeti "sa strane".
Peljto se ne kreće kako treba po terenu i često ometa igru svojom pozicijom..obrati pažnju...
Poslije Peljte najbolji sudija u BiH je Elvis Mujić. Čovjeka su otjerali bez ikakvog razloga i to sve sarajlije.
Ma čist ofsajd čovjek se kretao u ofsajdu i išao u putanju golmana ( glupan naravno losa procjena ) samim tim narušio pravilo u fudbalu. Šta je trebao peljto mimo pravila ovo svirati kao gol da bi hejteri bili sretni ? Imao je RB svoje šanse na kraju Real sa drugim timom zasluženo dobio !
Gol je regularan i Kros je to rekao.Greska i to velika a mi je branimo zbog Peljte.
Sta se ima tolko raspravljat cisto ko suza offside
Sta bi bilo da igrac nije stojao iza golmana i da je golman mogao da se vrati na liniju brze?
Henry, sarajevski zet, odlučan potez sudija.
Sudije sve 5, prvo linijski digo ofsajd, pa var potvrdijo. Teška sitacija za sudije, al kod ove odluke sve 5.
Kao prvo da kazem, da sam sinoc navijao za Peljtu jer je nas. Kao drugo, mislim da je imao srecu sto sada svi brane njegovu odluku. Mislim da se jednostavno oslonio na pomocnog sudiju i VAR. Peljti se moze prebaciti sto nije insistirao da sam pogleda situaciju i da donese konacnu odluku. Sa druge strane, ono je jedna od onih teskih situacija gdje bi i iskusnije sudije donosili ovakvu ili onakvu odluku. Zato i u buducnosti, PUNO SRECE Irfane.
Evo citam da Kroos kaze da je cist gol 🤣
sve je to fino objasnjeno ali ja sumnjam da bi se o tome raspravljalo da je gol pao na drugoj strani. bio bi priznat i niko se ne bi puno bunio.
Svasta ljudi lupetaju, a najvise iz umisljenosti i neznanja. Sto se Peljte tice, kapa do poda jer iz kukuruz lige doci na ovaj nivo i odsuditi dobro, je veliki uspjeh i priznanje. // Sto se ponistenog gola tice, jedna recenica sve govori: Nije to bilo snažno guranje, ali je reagovao iz ofsajda", objasnio je Francuz. - IZ OFSAJDA SE NE SMIJE REAGOVATI!
NE TREBA PUNO PRICATI. DOVOLJNA JE JEDNA RECENICA. - "Nije to bilo snažno guranje, ali je reagovao iz ofsajda", objasnio je Francuz.
Sarajevski zet, dobar s Peljtom
Za ponisten gol moze se krivit var a ne sudija
sudijina je zadnja. Ovdje se Irfanu moze prebaciti sto nije insistirao da sam pogleda gol.
PRAVILA SU PRAVILA, sudije ih nisu donosile.
O cemu pricamo? Golman ne zna je li posao ili dosao, nikakve veze nema sa loptom! Eto, trebaju svi izaci iz 16 m da moze golman komotno braniti. hajte molim vas.
Pa i njemacki legendarni sudija Markus Merk na poluvremenu rekao ispravna odluka sudije i vara 100%