Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je toliko bitno mjesto rodjenja, da bi se to naslo i u samom naslovu?
@Edo-Kengur upravo to, super igrac kao prvo
Da vam se razjasni kako su Hrvati a posebno Srbi činili Sarajevo gradom u nekim boljim vremenima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji dobri i ponizni ljudi. Današnja mladost bi imala šta naučiti da ne misle kako su uhvatili 500 lajkova i tko im je ravan ....
Zlatko i pokojni-rahmet Bruce Lee a tu je i Branko Cikatic. Igrac nevjerovatni atletski sposobnosti, slicno kao C Ronaldo. Sa malo boljom tehnikom medju prvih 20 u svijetu
Igrač ispred svog vremena.
Zlatko vujovic je crnogorac
Eh kad se sjetim bježanja iz srednje škole na Tušanj da gledam sa rajom Sloboda-Hajduk. To je bio fudbal, i dobro vrijeme.
najbolji napadac ex yu 100%
Simpatično koliko je ralan u ocjeni svoje igre - 'trčao, ispromašivao se i ponešto zabio'
Bio je dobar nogometas....dobre igre u dresu Hajduka
Moj idol iz djetinstva...
Zlatan igrac i covjek. Uvijek je igrao borbeno, iz cijelog srca. Svaka mu cast. Puno pozdrava za nasu legendu.
Gledaj ovih sto su napistili sarajevo pa sad pisu ove nesto crknite niko vas nije tjero a nazad mozete samo sanjati sarajevo je od sarajlija a ne od nacionalista i fasista koji mrze druge samo sto su drugaciji.
Koliko kontradiktornosti u jednoj recenici.Niko vas nije tjero,ali vam ne damo nazad u Sarajevo samo zato sto ste drugaciji iako mi sarajlije ne mrzimo druge zato sto su drugaciji???
Crnogorac rođeni sarajlija to su prošla vremena sad samo jedna nacije se rađa u sarajevu.
Dobar igrac nema sta, uvijek je na nasim prostorima bilo dobrih igraca a pogotovo u proslom vijeku.