Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
800 Poljaka zvuči jače ne 20000 Pitara...nevjerovatno...
realno kad grijes mlijeko trudis se da bude makar toplo ako ne vruce, medjutim ovo mlijeko veceras je bilo zaleđeno. Lech je duplo jaci, to sam ja tvrdio prije sedam dana, al pitari mi roknuse minuse
Glasniji Baho od pitara
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Realno bolji su bili , kako na terenu tako i na tribinama
preili, pobijedili, još samo da im žene odvedu hahahah seljačine i klošari ćadžibajrići
Ipak ZAUVIJEK HORDASICA :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moglo je bolje, poljaci ih naucili fudbalu i navijanju...
Oštri je morao bolje braniti. Stepanov i Barbaric na visini zadatka. Stojcev na hladjenje,a Alispahic u igru. Duljevic za 10,dok Benki fali neko ko ce ga pitati loptama,jer ocigledno da lik nema lopti.. Krste daleko od gola i puno se trosi vracajuci se po loptu..Cimi i Samir nisu losi,ali treba tu jos rada... IBRAKOVICU, KUPI golmana, dobrog razigravaca na sredini terena i jos jednog napadaca..
Male sanse?Pobijediti poljake 0:3 u gostima je ravno kao sto bi Dodik presao u SDA.
Poljaci odigrali bolje taman toliko da osiguraju siguran uzvrat u kojem realno Sarajevo nema šta da traži. Veliki hendikep Sarajeva je neigranje ovakvih natjecateljskih utakmica kroz jednu konstantu kao što je imaju Poljaci. Ovo sa dresom i vašim ekonomom je čista smijurija koja se može desiti samo nekoj aljkavoj i neodgovornoj osobi, otkaz odmah nakon utakmice, nema se tu šta opravdavati. Glavu gore i više sreće druge godine, te da vam gazda odriješi kesu, jer bez pravih pojačanja, uzalud vam trud svirači !!
Ukoliko je istina da se sukob navijača dogovarao preko društvenih mreža, onda se radi o gomili imbecila.
Ne kontam ove željine navijače. Više vole kada Sarajevo izgubi nego kada željo pobjedi. To je bolesno.
Stvarno ovi nasi klubovi su najgori u Evropi.......
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
...okasnio si jedno 3 godine...
ni za sedam godina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Biti navijac je veoma mazohisticko zanimanje.Citavu godinu bordis svoj klub,sijeces se kad gubi,radujes se kad pobijedi,na kraju nekako dodjes i do te titule,ili ne dodjes,slavlje traje par sati(nakon godinu dana rezanja vena),sutra vec zaboravis na tu titulu,i oboris glavu,kad ti klub fasuje u prvom pretkolu evropskih takmicenja. ZAkljucak,uvijek si u kurcu!
Ne mogu da vjerujem da nema ni jedne slike naseg internacionalca na golu Lecha, neopravdano zapostavljen od strane novinara sa terena i uopste bh. medijske javnosti...
Zeljo je jedan
I zaboravio sam,ovo Osim garant namjestio.
Kako ofirno,dobijes batine i izgubis.
Bilo mi je smijesno citat komentare tipa "razvalit cemo ih" bla bla bla... Prosjecni poljski klub je duplo jaci od naseg najboljeg. Daleko od toga da Rajvosa nas najbolji klub ali to nije ni sporno. Surova realnost je da bi i njihov posljednjeplasirani klub pobjedio bilo koji nas klub sa vrha i to bez nekih poteskoca pretjeranih..
@Torpedista Super si. Lech je sampion poljske koliko je Sarajevo prvak BiH. Svakih 15 godina se utjecu za titulu. Sarajevo sad ima kupovnu moc pa ima kesha za talove, bez toga je tamo negdje 6.-7. mjesto. Cucemo se opet kad Amidza opere pare na Sarajevu i kad digne sidro..