Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta bi bila da Rade ne zaigra. Nadam se da ce biti spreman. Dzeko ce uci barem na poluvremenu stisnuce on zube u to sam siguran. Da hoce vise poceti, sat se pomjerio unaprijed a vrijeme sporo ide nekako...
Imaš li kakve obaveze i interese u životu osim reprezentativne utakmice pa je čekaš kao minuli sat?
Nedjeljom obicno nemam nikakve obaveze ako te to interesuje.
Rade Krunic je odlican igrac,bilo bi dobro kad bi barem uspio uci u igru zadnjih 20 minuta,ali eto ne znam o kakvoj je povredi rijec.
Trebaju nam trkaci obavezno,sto kaze jedan komentar.Ne mozemo sebi priustiti spore,starije igrace.Jer,slovaci ce nas ubiti sa tempom.
Sa istim sastavom igrati.Dzeku uvesti samo,ako bas bude potrebe.Uvesti Bilbiju ranije,moze uraditi dosta.Vrijedan je momak i koristan.Gazibegovic,Tahirovic i Dedic obavezno.
mislim da Pjanić ima još štošta ponuditi ipak je igrač koji je do prije koju godinu bio jedan od najboljih veznih na svijetu.nismo baš u nekoj poziciji da otpisujemo igrače poput njega
Pa ko ga je otpisao? Povrijeđen čovjek.
@477 O Pjanicu se nista ne govori,niti pise.Naravno,da je on jedan od boljih nasih reprezentativaca. Cuo sam od jednog prijatelja da je Miralem ozbiljno bolestan.Eh sad da li je istina,ne znam.Volio bih da nije.
Bolje igraju bez Dzeke. Vrijeme je za nove generacije.
Zakonik Nogometnog/Fudbalskog saveza u Chlanu 1 treba da kaze: 'Njegovati napadacku igru preko krila'. Chlan 2: 'Protiv Slovacke shutati iz daljine (U potpisu - Izet Hajrovic)'.
@JednajedinaBosna nismo te prepoznali strucnjace.Pod hitno da te Hadzibegic angazuje u strucni stab reprezentacije.
dzeko nemora da igra momci su i bez njega dobri. simbolicno moze desetak minuta uci
Igrati sa istim sastavom kao protiv Islanda,zašto mijenjati dobitnu kombinaciju..!
Koliko je momak dobio udaraca u prošloj utakmici i ne bio povrijeđen. Ne treba puno ni rizikovati.
Zovno Dodik sestrica i rekao mu reci Kruni da se nezajebava nema da igra sljedecu jer nedo Bog da se kvalifikuje BiH ko bi narodu RSa pred oci
ako dobijemo danas bez džeke i krunića mi smo na euru sa pola gasa kad se vrate još pjanke i kolašinac uz ovu dvojicu
Pjanić je završio s ozbiljnim nogometom i on trenutno nema mjesta u ovoj reprezentaciji.
bh ako se sad ne plasira na EP ne znam kad ce.portugal je sigurno prvi.slovacka je kiksirala igravsi kuci sa luksemburgom 0,,0.island je smenio generaciju i slabiji su nego pre 2,3g.jedino mozda taj luksemburg prijatno iznenadi.bh sa pobedom veceras jednom nogom je na EP,bod joj nije los a ja se nadam porazu.slovaci moraju da pobede veceras a i drazi su mi nego dejtonska tamnica naroda poznata kao bh
folirant do foliranta
Kakva laz, kako se moze povrijediti na treningu izmedju 2 utakmice, a svi znamo da je to ultralight trening