Kadrovski problemi
20

Krunić uprkos povredi spreman da stisne zube, Džekin nastup neizvjestan do kraja

H. H.
Krunić je postigao dva gola protiv Islanda (Foto: EPA-EFE)
Krunić je postigao dva gola protiv Islanda (Foto: EPA-EFE)
Bh. reprezentativac Rade Krunić žalio se na povredu pred večerašnji duel protiv Slovačke u Bratislavi, ali će po svemu sudeći igrati, potvrđeno je portal Klix.ba.

Kako javljaju naši reporteri s mjesta događaja, veznjak Milana se požalio na povredu nakon sinoćnjeg treninga, te je morao uraditi dodatne testove.

Ipak, prema posljednjim informacijama, dvostruki strijelac protiv Islanda će stisnuti zube i pokušat će zaigrati od početka.

Istovremeno, situacija s Edinom Džekom nije najjasnija. Iako kod kapitena postoji velika želja da pomogne saigračima, njegov nastup je još uvijek neizvjestan i kako saznaje Klix.ba, stručni štab će neposredno pred utakmicu donijeti konačnu odluku da li će napadač Intera zaigrati od starta.

Također, na povrede su se žalila i još dva Zmaja, čija imena nisu otkrivena, ali njihovi nastupi ne bi trebali biti upitni.

Susret Slovačka - Bosna i Hercegovina se igra večeras s početkom u 20:45 sati. Ukoliko niste u mogućnosti gledati utakmicu na televiziji, tekstualni prijenos susreta ćete moći pratiti na portalu Klix.ba.

Također, tokom dana ćete od naših reportera iz Bratislave dobijati najnovije vijesti, fotografije i videozapise koji se tiču utakmice.