Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zrinjski vec milion eura. Not bad
Zrinja rijesio sezonu sto se para tice
Grahota milion km dai boogaljima a taj milion ce otici u razne djepove nece u infrastukturu i pojacanja
ovo pokazuje koliko se isplati ulagati u igrace i kvalitetan sport. na karju sve dodje na naplatu, kako rad, tako i nerad, a za sve su krivi rukovodstvo i menadzeri koje nalaze u glavnom u strankama, a ne u sposobnim. Neshvatljivo je da Konjic, Bolic, Baljic, zaboravljeni kapiten reprezentacije i slavnog Atletika Hibic, te njima slicni nisu ni na mapi u menadzmentu reprezentacije ili nekih klubova u BiH. Pa samo spominjanje nekih od njih, otvara vrata FIFA i UEFA.
To se kaze, uzeli vatre u Evropi
Ovaj Osim smjesan lik pravi zvaljo...skenjat ce on velez svojim neznanjem
Koje dno dna jebote zivot, BiH liga je na nivou Malte, Crne gore, Albanije, Farskih ostrva, Luksemburga, Letonije itd....
Dokle god se bude razmišljalo o zaradi tj.crkavici,od fudbala nema ništa.
Najbitnije su pare, a to što nikakvih rezultata nemamo nije bitno
pa bez para nema ni rezultata
i zar ovo ne moze bit motiv da letis po terenu i zaradis jos neki bonus mimo mimo plate? Al ne, treba odma ispasti i spakovat kofere.
Šta su zaradili!? Nisu prošli ni prvo kolo!
neko od UEFE neko od kladionice, naši klubovi više vole na kladionici da uzimaju pare
Fascinantno mi je da neko ovo gleda, nasu ligu, a najjači su mi debili kojekakvi navijači ovih klubova kojima posmislite NIJE JASNO zašto neko navija za Barsu ili Arsenal, jer treba da prati ovaj (do kraja namješteni) Fudbal. Jadnici, kad izadju u Evropu ispadaju iz klubova sa Malte...to je konji jer su sve utakmice u sezoni dogovorene.
Mozda zato sto mi babo nije iz Londona ili Barcelone. Najpapanskija stvar je navijati za klub iz drugog grada, a kamoli drzave. Da sam iz Doboja navijao bi ponosno za Slogu, a sve ostalo ponizavanje. Pratiti evropski fudbal bez emocija je druga stvar.
Zrinjski nece dobiti dodatnih 850.000 € ako prodje Tobol. Zrinjski ako ispadne u trecem pretkolu je zaradio 1.110.000 € izravno od UEFA kroz sistem solidarnosti. Ukoliko prodje Tobol i ispadne u Play-off Konferencijske lige, dobit ce ukupno 1.410.000 €.