Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čelik nije dao bodove orašju prema tome ORAŠJE ispada!!!!!! čelik nije prodao svoj obraz kao neki!!!!!!!!!! ČELIK ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosnjaci su selo u Slavoniji
Priča se u Zenici da će Čelik dati bodove ovim švrakama,fazanima ili kako već,50 000 bod a 100 000 sva tri,pa eto da se zna,informacija iz ZE...
JA SE ZAISTA NADAM DA VELEZ OSTAJE, ALI IPAK POLITIKA JE TAKO NAZALOST ODLUCILA DA VELEZ MORA ISPASTI JER NE ZELE VISE PROBLEMA U MOSTARU A I TROSAK ZA POLICIJU.. BEZ OBZIRA NA SVE KLUB SE VOLI I SRCEM I DUSOM JA POGODJEN NISAM NI UMRO NI PAO, SAMO SAM MORAO SKOCITI DOLE, NASTAVIT CUI TAMO GDJE SAM STAO, IZRONIT CE STARI ZA ONE STO GA VOLE
AKO CELIK I ZVIJEZDA VISE VILE DA OSTANE ORASJE I DANU BODOVE ORASJU ONDA MUSLIMANI NETREBA DA POSTOJE U TIM EKIPAMA.???????
Da se hoce bogdom ukinuti ova sramotna liga.Samo nam se dzaba odlijevaju pare iz budzeta,a hoce da nam smanje topli obrok.Eto,iako sam iz Orasja,volio bih vise nego itko da NK Orasje ispadne iz \"1\" lige.
...
Jesil ti glupane skonto da si predosadan....Daj sebi mamicu ti tvoju nick onog lopova i zlocinca Kacavende.Cujem da je kandidat da zamijeni patrijarha pavla.....pa samo vam jos to treba...da se potvrde svi zlocini zlocinacke crkve i naroda....ffffuuuuujjjj.
Ma ljudi mozemo mi komentarisati koliko hocemo, kad su otvoreno sastancili i dogovorili da ne mogu ispasti dva hrvatska kluba. Tako je kako je.... Orasje ostaje sigurno... Tako ovdje sve funkcionise....
Pa Bajeevic se na pocetku sezone nudio da preuzme Velez, da bude trener i menadjer, ali da mu se niko ne mjesa u rad. To se naravno nije dopalo lopovskoj upravi. Bilo kako bilo, Orasje i Posusje ne zasluzuju da igraju u Premijer ligi. Orasje je klub, koji je ponajvise stimao utakmice i zato ih treba dobro kazniti!
Velez ce nazalost ispasti, jer je Orasje klub covjeka iz saveza tacnije Dominkovica tako da nece ispasti 100%
Premijer liga bi trebala napustiti samu sebe... a ti reise marsh u onu stvar
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci
no vahid halilhodzic je uletio, i bajevic pomalo, da sprijece to. vidjecemo
sat pete strane svijeta, prije pocetka lige je napisao da je velezu namjesteno ispadanje ove godine. dakle prije pocetaka. politicki, kako bi mostar imao samo jednog u premier ligi i to hrvatski klub kako bi se znalo ciji je grad.