Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam vam :) .
Sutra 5+, Džeko daje go, Ibišević daje go...
i Piplica daje gol :D
A Miske??
a zašto nitko ne objavi da je U19 selekcija popušila 4-1 od šveđana?
susjedi postali glavne musterije :)
nek ste nabili ove chmarove..
znači Hrvatska u ovoj kategoriji ni u baraž?
7 + ako jos uvijek ima to u wiliamsu :D, a golove ko stigne :D
Gazi BOSNO gazi
Cestitke mladim ljiljanima :)
Sada ce Hrvati krenuti u nacionalizaciju polovine nase kadetske reprezentacije, ne bi li ih privolili da nastupaju za "kockaste" - s jednom jedinom izvlakusom, pa oni su Hrvati.
I BIH je uzela Spahica Hrvatskoj. hahahahaha Jedan na prema milijardu. I mi nismo uzeli Spahica. Covjek je debitovao za nas u 23 godini, sto znaci da ga vi niste htjeli. Vi nama otimate djecu od 17, 18, 19 godina klasicnom propagandnom supljom.
prema tome je i logicno da ga mi nismo uzeli hrvatskoj jedini koji kradu igrace su hrvati
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
CESTITAM VAM ZMAJEVI. KONACNO DA SE ZNA KO JE BOS A KO JE HADZIJA. Eh, sto je merak biti Bosanac i Hercegovac, Bosnjak, Hrvat, Srbin, Rom, Jevrej u zemlji kakva je Bosna i Hercegovina. Svi se za nju borimo, i svi je volimo osim Dodika i njegovih biraca.
Bravo momci, samo tako... UVIJEK SRCE NA TERENU OSTAVITE I NESEKIRAJTE SE ZA REZULTAT!!!
golemo
mogli ste ih pustit da daju jedan go, radi reda
Svaka im cast
Svaka cast momci uz vas smo
Samo treba omladinu forsirat jedino tako možemo izaci iz tamne rupe :)