Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stadion Tusanj kao javno opstinsko dobro ,je briga gradonacelnika grada!!! Ulozio je vidiomo u njeg samo mu sjeme jos krompira treba!!! 😂😂😂😂
gradonacelnik unistava tuzlu godinama grca pravosudje kriminal korupcija a lik stalno pobjkedjuje na izborima nije mi jasno
@gooUser19091985 krece valja je po blatu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako kako izgleda teren na Tusju,takva nam je i situacija u Drzavi generalno na svim mogucim poljima. Sto bi se teren posebno izdvajo. On je slika i prava prilika onih koji bi trebali a ne brinu o njemu!!!
ovdje ni krompir ne bi uspio...
Ne brinite se, sve će to Jasko srediti u svom šestom mandatu. Kad u zadnjih 19 godina nije onda sigurno hoće u budućih 4.
Koliko vidim samo je sredina terena loša. Znači mogu komotno ganjati loptu po stranama i tako izbjegnu blato.....
Krompiriste
Sigurno je sda na vlasti. Jebiga takav teren je i kod engleza bio 1894 godine
Za takav teren su sigurno krivi Dodik i Evropa...
U kojem ja fukarluku zivim...
Kad kazu dobra BH liga popravila se, ma dajj ba dje se popravila, cirkus.
Odlican... u Brckom i nema stadiona :D
uh sto je los teren,bas je los teren aaaj sto je los teren pa ce borac izgubiti,koja sramota od terena
U Tuzli godinama vlada Imamovic i njegov SDP,a vidimo da im je stadion vrhunski,a takvi su i ostalim segmentima....Cuj SDP,izdajnici sopstvenog naroda
FK Radnik Surdulica igra u LL Super ligi Srbije . Ne znate gdje je Surdulica ? E pa pogledajte stadion u Surdulici trava , reflektori ... Jeddom rječju u Srbiji su stadioni a ne livade i to još blatne !
Komunjare i Srboljubi iz Tuzle ce opet glasati za Jasmina. Jasmin se u svaki posao ugradio, ali oni opet glasaju za njega. Srboljubi iz Tuzle, samo cekaju, kad ce u Beograd da odu. U Tuzli ni garazu ne mozes napraviti bez da tutnes Jasminu, ili nekom od njegovih u dzep.
Svaka cast i jednoj i drugoj ekipi pa ikako se mogu dodavat po ovom
Bosna i Hercegovina je izgubila smisao i svrhu postojanja...ajde da vidimo sto cemo...