Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
katica ostavka . danas zapaljena 2 lokala a ti se uhvatio navijaca. ti si razlog zasto necu glasati za trojku na ovim predstojecim izborima .
Ja sam prije glaso za SDA al sad cu za trojku, tako da su opet 1:1 jbg
Doslovno niz tuča navijača u zadnje vrijeme, pucnjave, tuku se gdje stignu, presreću djecu na ulici i otimaju im dukserice, i ti misliš da ih treba popustiti? Da prošla dva derbija nisu bile kontrole i zabrane dolaska navijača, desilo bi se isto kao na derbiju prije toga kad su se tukli nasred terena, i to su i noževi sjevali. Zamisli, neko je unio nož na utakmicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zemunci se smijase Hordama, hoce li sada kmecati ili odobriti ovo?
Izgleda da će Željo i Sarajevo domaće tekme iduće sezone igrati u Zenici, kao i derbije 😂😂
Samo neka nastave 👏👏👏
Tako, tako treba zauzdati hohštaplere#
Svi normalni ljubitelji fudbala podrzavaju.
sta nam radi ramo
Nije ovo dobro, duga čekanja pa i udaljavanja pojedinih grupica sa stadiona, potencijalni je rizik za nered u gradu. Oko stadiona se često vrzmaju i grupice suparničkih ultrasa, tako da je i na Koševu, i na Grbavici najsigurnije što prije napuniti ultra tribinu-kop, gdje se navijači izoluju i lakše drže pod kontrolom i time izbjegnu dodiri suparničkih grupa.
Bravo za policiju, dosta je više baklji i ostalih gluposti. STOP huliganima na utakmicama.
Bravo. Baklje zabranit zakonom treba.
Ubij se ako ti je baklja najveci problem u drzavi
Zeljomod starza utakmice ima igraca manje jer je Mekic u sastavu
katice dabog da ti najmilije iz kuce pretresali ovako
E sta nam odron Katica od fudbala u Sarajevu radi. Fujjj
Bar Manijaci ne dizu buku oko kabina za pretres kao vi hahahahahahaha 😂😂😂😂😂
treba samo ostro, pa da se nekad mogne porodicno otici na utakmicu a ne da gledam hoce li mi nego kaman na glavu prizemljti.
Idem na utakmice godinama, u 99% slucajeva utakmice prolaze bez tog kamenja koje leti. Imas istocnu i zapadnu tribinu, eventualno sjevernu ako za kone navijas... Pricate gluposti i stavljate slovo na navijace...ako hoces dodji, ako neces beskurac, ali nemoj pricati ove otrcane fraze
dobro si mu reko , Allaha mi samo kod nas se godinama provlace ove jazavicke price “ne mogu sa djecom doc kme kme”, nit je kad neko sa istoka i zapada nastrado nit je kad neko sa sjevera i juga ko nije trazio belaja nastrado. Ovo je mila majka kod nas sta se radi u ligama petice koje svi na sva zvona hvale po tom nekom miru.Nije to ni “ ne mogu doci sa djecom” koliko je da samo prdi i kritikuje po svemu sto iole u nasem fudbalu valja