Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukratko su nam dva tima dostojna finala Lige prvaka pruzili utaimicu kakva se i ocekivala
Nsam stručnjak, ali mislim da je ključ u brzini kojom je Real u napadu prenosio loptu sa lijeve na desnu stranu i obratno. Juventusov zadnji red to jednostavno nije mogao pratiti pa je nastala praznina u sredini, što je Ronaldo iskoristio kod oba svoja gola.
Svaka cast Omare! Rijetko vrijedni tekstovi na klixu.
Real Madrid, najveći i najbolji klub svih vremena. S toga, Katalonisti, plačite
Alegri izveo 3 stopera,2 beka I 2 zadnja vezna u finalu LP ,možda mu nisu rekli da se igra samo jedna utakmica.
Dobar text. Svaka cast. Najbolji klub svih vremena.
i jos jedna cinjenica vrijedna pomena da je real madrid u zadnjih 10 god po rasipnistvu miliona nije u top 10 klubova. pratim ih bas dugo, nikad nisu imali kompaktniju ekipu od ove, ronaldo se istice najvise to stoji, ali msm da ovaj real ne zavisi od jednog igraca i da niko nije nezamjenjiv, bas zato su usli u historiju na celu sa zidanom koji je po meni najzasluzniji za sve sto su osvojili, zato sto je tesko razmazene, preplacene zvijezde voditi i trenirati, a on je naso pravi nacin.
Dzaba je jaka ekipa, u ovo slucaju Juve, kad je njima mentalitet nula. Treba igrat samopouzdano i kad vodis i kad gubis 10-0
ma Real i Ronaldo dominiraju
Najveci lopovski klub.Svake godine ne zasluze cetvrtinunfinala proci.Neki ofsajdi,izvlacenje parova,penali,kartoni.Kako su Bayerna prosli 😂 Hale iz Madrida.
Ako se ikada osjecate glupim sjetite se da dybala izvode slobodnjake a ne pjanic
Drugo poluvrijeme finala me podsjetilo na scenu iz filma MUNJE kad Sergej Trifunovic ulazi u sobu kod jarana, on gleda na TV-u cini mi se Juve - Inter, i pita ga "s kim to Partizan igra?" Hahahaha...sinoc ko da je Partizan u drugom igro a ne Juve :d
sranjić-PANJić je najslabija juventusova karika (karina). nije mi jasno što ne šutnu tog kloca.
modrić strpo pod pazuh sranjića, kao i njihov kompletan vezni red. sredinom terena šećkao se luka i zvižduko thompsonove pjesme. hahhhah.... još kad klix pravi kao neku uporedbu među njima.
ti imas neki kompleks.
dva gola na odbicu jbg
@LuckyLuke Javi se...Javi se... Molio bi sve navijace Juventusa da posteno cestitaju...kad vec mozete da serete o tripleti i snovima...onda mozete i cestitati posteno i diviti se najvecem svih vremena...velikom Ronaldu...
tapinaldo
Kakav članak. Omare imaš stila i za književnost.