Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma moze igrat gdje hoce
@BoSSnA08 jarane nemoj se prosipat ako nisi skonto covjekov komentar.
Uz novog trenera Pjaniću su vrata otvorena u Željezničaru.
Boli Pjanića ćošak! Može igrati gdje mu se ćefne!! :)
da je otisao u city iz rome ko covjek,sad bi bio top igrac u engleskoj lizi,sad nek se zajebava sa mrtvim italijanima
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
na aparatima ljubitelji...
to bi bila glupost
Juventus ce izgleda dovesti 100 novih igraca.Juventus ce placati godisnje 15 miliona eura Pogbi,sitnica.
kakva glupost od naslova
Pjanic je za Pogbu maestro
Ma nemoj. Pjanic je zlata vrijedan Juventusu, a i Pogbi je sad dobro u Mancesteru.
Kao prvo cijenim ga kao igraca maksimalno.Bosna nikad nije imala veci talenat ! Ali on ima poprilicno dosta mana koje ga trenutno stavljaju u takve situacije da nije prioritet nekom klubu vise. Previse sigurno igra , ne upusta se u situacije gdje moze napraviti gresku a to je u fudbalu jako potrebno. Previse defanzivno igra i premalo uposljava saigrace samo zbog tog straha gubljenja lopte i losih pasova. Fizicka sprema jako losa ,nakon 70 min jos je psihicki nesigurniji zbog gubljenja snage..
pjanić se rodio za barcelone
Sve mi mirise na odlazak u Fener, tako to završi. Fener koji se bori za opstanak ali ima velike planove!!
Pogba pozer klasični. Ljudi osvojiše SP, a ja ga nisam vidio na terenu. Ili je ispred svog vremena, pa ga menadžeri ne razumiju.
Da sam na Pjanicevom mjestu sam bi trazio transfer negdje drugo. Da te neko, pored vanserijske kvalitete koji Pjanic posjeduje, ima na terenu zato sto ne moze imati drugog igraca meni bi bio jasan signal da sam nepozeljan. Bez obzira da li ce Juve naci zamjenu Pjanic treba da ide. Drugi razlog je igra na Šerifa Ronalda i pomjeranje na poziciju na kojoj prema mom misljenju ne pruza svoj maksimum sve zbog toga da bi se drugi istakli.