Senijad Ibričić - Intervju
0
"Jedva čekam okupljanje reprezentacije"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senijade moj, izgubiste prvu utakmicu kod kuce od Zadra, trener dade otkaz i ode sve u helac. Ako ba dajes intervju mani se ustaljenih odgovora i reci ono sto znas ili nemoj pricati nista. Moj ti je savjet idi igraj fudbal u nekom boljem klubu, nije Hrvatska vrh, a pogotovo ne takav Hajduk.
svaka cast za interviju a i ovom novinaru, vidi se da su mnogo pismeniji nego oni avazovi...
Pa naravno da je malo uoblicen tekst. Pa pogledajte ABA3 i onu rubriku gdje ljudi u Sa, BL, Mo daju svoj misljenje o necemu, a ovamo na TV kad nekoga zaustave, pa ne zna 2 sastavit kako treba sestrem\'.
Dobar igrac,nadam se da moze jos napredovati,pogotovo u nekom jacem evropskom klubu.
u pravu si, novinar je garant to sve lijepo uoblicio, ali neka je :)
cunami, hajd\' ne budi picajzla svega ti!
sve je super,cijenim Ibricica samo on nema ovakav rijecnik,ovo je neko drugi izmislio.....kad bi bio skolovan da ovakve recenice sam sastavi gdje bi mu bio kraj.Naprijed Bosno....
Hello Africa... tell me how do you feel... :)))
Svaka cast za intervju.Trebali bi praktikovat makar 1 u 7 dana ovako nesh radit sa 1 reprezentativcem,fudbal,kosarka,rukomet.....