Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajte naši jer ovo necemo nikad docekati, poz.
Bravo Dinamo i Jakirović. Velika pobjeda!
Da ti znas koje su kolicine novca prosle kroz taj Dinamo, nasi klubovi s 1% toga raspolazu. Jos dok je onaj iz Hercegovine bio gradonacelnik Zagreba davao im je milione godisnje, da ne spominjem sve silne transfere kao i lopovluke kroz Mamicevce. Ne znam ko normalan to moze porediti s budzetom nasih klubova. Ili kako u Srbiji drzava Zvezdi oprosti 50 miliona duga, dok se nasi klubovi bore da vrate 2-3 miliona 15 godina. O cemu pricamo. Dobro ista postignemo kakve uslove imamo.
Čestitam Dinamu! Iako nisam navijač Dinama mislim da je Dinamo daleko najveći klub s ovih prostora. Dinamo je veći i od Betisa tako da mi ovo i nije neki podvig.
Jeste najveci ali ako se Zvezda vodi pod Azijskim timom
Ne znam samo zašto se ovaj Jakirović nikad nije ozbiljnije razmatrao kao trener reprezentacije obzirom da je i u veležu čuda pravio a ne nekakvi save i slični..
Zrinjski*
Popevke sam slagal i rožice bral....
Je li realno da ne spomenete da je naš Petar Sučić odigrao 90 minuta? Ili je to ona "to nije naš rat" priča gdje su samo Bošnjaci građani ove zemlje?
Moze li mi netko odgovoriti ko ce sad kmecati
i 600 hiljada eura za prolaz plus pobjeda i neriješeno isto toliko
Uspjeh
bravo dinamo tako se igra
Vjerovao sam da Dinamo može na svom terenu izboriti bar remi i tako je i bilo.Onaj gol u gostima je bio presudan a time je uspjeh veći jer Betis nije loša ekipa.
Ovo je Jakirovicu bila zadnja prilika da ostane trener Dinama. Malo mu se posrecilo jbg.
Nije džabe ih Monteno otpjevao...
Volim te dinamo
OOO OOOOOO OOO OOOOOOOO
Nekad stalno liga prvaka,sad jedva konferencijska...pravit ce oni Maminja od govana
Nije to nikakav podvig, to je standard hrvatskog fudbala
Zdravko Mamic 💪
aferim susjedi