gooUser1694728337
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
14.09.2023.
Komentari
78
Komentari korisnika
https://youtu.be/PSP41i_Mkbg?si=TyC2ENoaQVgay758
Loša cesta! Asfalt je katastrofa na Rojsovu putu!
Rs se nalazi u Bosni i Hercegovini!😉
Ime i prezime lopova????? Dragan Čović? Bakir Izmetbegović? Milorad vječni Dodik?
Naletit će on na novog Šimunića, samo da bude igra protiv Hrvatske! Tako je i Sulejmani završio!!!
Briga sandzaklija za BiH, oni je ne smatraju svojom isto koni srbi iz RS-a!
Spala šminka?
Bosna i Hercegovina je puna ovakvih sranja. Ljudi ne shvaćaju da je to samo naziv države i možda drugačiji izgled dokumenata ali to nema nikakve veze kome pripada taj dio zemlje. Meni je sasvim svejedno dali se ovo zove Bosna i Hercegovina ili naprimjer Hrvatska. Ja samo želim da ovdje bude bolje, nek se zove kako se zove samo da nam djeca ne bježe u države gdje je drugi jezik i kultura. Treba graditi mir, pogotovo medju nama u BiH. Kočerin Š.Brijeg
RS objavljuje Srbiji rat, srbija ih okupira i eto sranja i kod nas. Bolje se ne veselit tiđem zlu da nam Bog/Alah nebi vratio! Treba moliti za mir i blagostanje. Neka granica kakve i jesu, zar je bitno kako mi se zove država kad sam ja u njij sretan! Treba graditi blagostanje a ne nacionalnu naprtost!
Znači Dodik se bori za Historiju koju piše hiljadu godine, u hiljadu godina srbi izgubili 16 ratova i niti jedan dobili. To ue fenomen s obzirom nakon toliko poraza da i dalje postoje. Imaju sreće što Bošnjaci i Hrvati nisu krvoločni ko oni pa da ih do sada nisu potamanili kao što bi oni to napravili da su imali priliku!