Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ga Izet uvali u nedelju.
Valjda Safet zna :P
Ja bih Viscu naprijed da pritisce zadnju liniju cifuta a da Medeni ,Pjana i Izet dekaju iz vana i pokusaju postici gol.Nebojim se da cemo primit gol definitivno Spaha i Sunjic igraju u formi a i Besic je standatdno dobar .0-1 Visca na odbijenu zivi bili pa vidili .
Bili bi Jahić i Zukanović pravo rješenje za za našu odbranu.
Eh čuj "igrali su dva slabija tima u grupi" pa i mi smo igrali jedan od tih timova pa zijanismo. Ti Jahiću nebi trebao komentarisat, nikad nisi bio neki kvalitet....
hajrovic je dobar igrac, al nema dana radnog iskustva u spicu ... kako svi mogu da seru po ovom klixu, to je nevjerovatno!
Mogao bi Izo opet postati heroj, on i Visca mogu dosta toga napraviti, brzina im je najveci adut.
Za brzinu ima atletika.
Pročitao sam (nažalost) većinu komentara, imam dojam da ste uglavnom "zeleni" mladi, i vode vas emocije, budimo realni, koga bi vi stavili za zamjenu Džeki i Ibiševiću, tog Đurića, nekog Ajdinovića,,.istina mogao ih je pozvati,ali,... on je selektor,,.. ja pratim nogomet već 30 god,.. pa nisam 100% siguran,..nemamo igrača,.. trenutno ,.. treba imati tim koji će mu pratiti i predlagati (engl skaut) igrače,..ovako vođeni emocijama samo kompliciramo situaciju, realno jeste da je i ovakva ekipa bolja od Izraela, nemojmo sad pogoršavati ionako slabu atmosferu,nego navijajmo kao i u Žilini, hajjjmmmmoo
Izet je pokazao da moze jednim udarcem da rijesi utakmicu i dobar je u napadu ne razumijem zasto mu je toliko slaba minutaza u repki .
Molim vas nemojte spominjati Viscu !!!! Zar niste vidjeli kako lose igra kad nastupa za repku ???
Izet u napadu ima pravo Sanel, ili Visca to su mogucnosti
Ovaj se blizi 40-toj a ne gubi nadu. Onaj ima igraca iz Grasshoppersa na raspolaganju, jos na poziciji gdje mu fali igraca, a nece da ga zove. Taj isti ima jos 2 do 3 dobra igraca na raspolaganju, takodje nece da ih zove. Koliko je magarac onaj? Sta hoce onaj ako nece da upropasti reprezentaciju?
nek Lagumdžiju pošalje u napad
Ma ne treba nama cetar nikako. ;)
ma ja ba sta ce nam u nas i golmani mogu dati gol :D