Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicno se politicari petljaju u sport a ovdje je izgleda suprotno. Suti i sutaj loptu.
Smrt fašizmu !!!!
pa sto puta su veci fasisti ovi lijevicari koji te tjeraju da ti djeca moraju ucit o lgbtq i 100+ spolova, i to od malena, gdje te tjeraju da se pelcujes i nosis masku samo da bi bio u stanju da obavljas svoj posao i zaradis za familiju, koji pocinju ratove svugdje i ocigledno i otvoreno podrzavaju naciste u ukrajini. Koji uvode bukvalnu cenzuru.
Ovaj Neimar nešto poput našeg lorda Emira (Samira) hadžiafizbegovižća
Uf kako se lijepo dijele epiteti političkim protivnicima... čuj fašisti i antifašisti hahahaha.. kao i kod nas...
Čim je ovaj panj nekog podržavao, odmah u startu znaš da je to pogrešan izbor.
Pomogao Bolsonaro Neymaru u utaji poreza, naravno da će ga podržati. Moderni desničari populisti su poznati po temeljitom poštovanju negacija deset božijih zapovijesti: Poštuj mnoge bogove umjesto mene (novac, moć, oružje, naciju...)! Ubi! Kradi! Utaji porez! Poželi ženu bližnjega svoga!...
Ovako su Bosnje popusile i progutale pricu o trojkama, cavarama, pravdi, narodu
Naša stranka je očito produžena ruka hdz-a u Mostaru, ali po komentaru predpostavljam da je trebalo sda gurati opet, onu istu sda koja se predstavlja kao pouzdan partner hdz-a i koja 20 godina sa hdz-om i snsd-om kroji sudbinu ovih glupih plemena? Ona ista sda koju i Srbi i Hrvati a vidim i Amerikanci gledaju kao islamističku opciju zbog koje ovakav glupi ustav mora ostati kakav jest?
Srbima i Hrvatima je islamista svako ko se izjasnjava kao Bosnjak,pa cak i ovi koji imaju muslimanska imena a izjasnhavaju se kao Jugosloveni,Eskimi i ostali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.....POSLIJE RUSKIH SPORTISTA, NA REDU SU OSTALI 😎👌👉👌
Fasizam.....
Moze kad ga boli k za sirotinju i zeli izbjeci sto vise poreza kao bogatas.
ja ja frizurica je samo paravan
Ko bi rekao...
...zar i ti brate nejmare