Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jb Vas Hadzibegic, Bazdarević i Amar Osim.. Znaci, jos jedne kvalifikacije ste prodali, mafijo iz NS BiH! Fuj!
Bazdarevic je jedini strucnjak medju njima, uvesti Istre i Grenoble u Francusku prvu ligu je ogroman istorijski uspjeh u Francuskoj. Sa repkom nije mogao bolje, što zbog saveza što zbog igrača koji ipak nisu top klasa.
Ovaj momak nije bio toliko los,nije on kriv sto je radio sa degenericima od fudbalera i degenericima iz f saveza cast izuzetcima
ako ima neko gori od peteva onda je to rukfaš hadžibegić
E jeste i našli selektora od goreg gori...kakav bolan Hadžibegić prevara od trenera nigdje se ne zadržava duže od 6 mjeseci...kada nam upropastiti kvalifikacije bit će kasno.
He he he i onda se postavlja pitanje zasto ne podrzavas vlastitu reprezentaciju ???
Cim neko napravi rezultate, vi ga otjerate, treba napravit hard reset u savezu i sve do jednog ih zamijenit
Sretno Ivaylo, neznam što te otjeraše!
Bolje je da Slišković bude
Sve dok se ljudi u Savezu koji nisu u zivotu imali dodir s loptop ne izbace,nikad necemo napredovat zapamtite;)
loptom
Mi i sport…
jel mislite da Hadzibegicu nece sastavljati tim
Petev ima najgoru statistiku od svih selektora. Uopste nije znao da uigra tim, svaki mec je mjenjao sastav i pravio cudne izmjene.
pa njega je Dejo otjero jos su dobri pa da je valjo nebi nama odron doso jadni mi sa njim
Faruk Hadžibegić ❤️
jbg ivaylo je bio loš trener ali iskreno ovaj tu novi čisto sumnjam da će i taj napravit neki korak iskreno..... prvo trebate smjenit cijeli stožer kao i igrače, vama igraci doslovno lete po klubovima na nargilicu za vrijeme nekog turnira ili kvalifikacijskih utakmica sa time ne možete očekivati nekakve rezultate ili nekakav plasman na prvenstvo iskreno!
Bugarski strucnjak - dobar vic, da mi je znati sta je strucno uradio dok je ovdje uzimao platu
Trenerski CV - 28 godina trenerskog rada 14 razlicitih klubova 1 reprezentacija. U prosjeku 11 mjeseci kod svakoga. Ni jedan uspjeh vrijedan pomena. - https://www.transfermarkt.com/faruk-hadzibegic/profil/trainer/1540