Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Režiser ti brani penal,Messi levatino
prosjecni glupko sa klixa pametuje najboljem ikad hahahah
@kurtone18 Bas si ti kurton, s Lessijem zajedno ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A mi se prije 4 godine unaprijed predali i kao nije lose izgubiti sa golom razlike. Kakva smo mi pickasta nacija bez pobjednickog mentaliteta
Rezirao je i Messiju reklamu za cips
Profesionalac poput Messia bi trebo da zna da ne puca penal u onoj visini...rokni je pod precku konju
Kao prvo momku svaka cast na odbranjenom penalu a o Mesiju necemo ni pisati vise jer sve je vec ispricano i ispisano,najbolji ikada... jedan njegov los dan i odma o njemu pljuju ljudi koji u svojim zivotima nikad nista nisu postigli ...
što je loš dan ,bio je najbolji na terenu.
@ZmijugaLakapo pa dobro potrosio je dosta lopti i taj penal i to ...
Vidim pljujete Messija, jednog od najvecih ikad, jer mu je eto NEKI TAMO REKREATIVAC ODBRANIO PENAL. A jos veca iskreno je sramota sto TAJ ISTI REKREATIVAC se plasirao, a mnogo jaka BiH nije.
Sjajna odbrana u reziji golmana islanda...
Klix seriusly coca-coline wtf
Eto sad on bezveze se nasao na SP dosao iz trece smjene u rudniku istusirao se I malo da se odmori odlucio da brani u grupnoj fazi na najvecem takmicenju onako iz hobija nema pojma kako je se nasao na spisku Ni kako je se njegova repka plasirala.
štela
trebali bi i mi pjera zalicu na gol postavit
Svaka cast za golmana.
Dobra reklama 👌
Francis Ford Coppola za sirotinju mu skinuo penal haha