Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ESTAKVIRLAAAAAAAA
Dobro \"lopovluk\" kaže, ako mu daju nogu boje se da će svjedočiti protiv njih i dati dokaze tužiteljstvu. Ruka ruku mije princip. Koliko je samo love poreznih obveznika i klubova u kafanama sa onom Lejlom tzv Miss Sporta tj. Miss jebanja za pare :). Pitam se samo kako joj se dalo sa ovakvim leći...uh fuj!
pogledajte mu samo facu... ccc... ovakav covjek nikako ne moze valjat... ccc
molim vas ne dirajte nam Muniba, obecao je da ce biti puno bolji nego do sada i vidite, ja mu potpuno vjerujem ! Munib mora biti potpuno drugaciji covjek inace odosmo svi u p.... m......u.
Fino na ulice i pokazi te koliko mrzi te savez..a ne vako po forumu suplju prosipat..
Koji kreten na čelu saveza majko mila!
BANDO LOPOVSKA
u
Munibova mama je kur va munibova mama je kur va munibova mama je*e se sa nama munibova mama je kur va!!
ma ljudi moji ovo je stvarno preslo svaku granicu,ako ih vec ne mozemo istjerat onda ih ubit sve redom bez zafrkancije
SAVEZ NAPOLJE!
ne moze nam niko nista hehhe, pa do kad ovako ..ccc
Lopovluk zesci! Boje se ako mu dadnu nogu da ce ih sve ocinkati .... Uske nije ni tako los covjek, steta sto je bio marioneta i sve preko njegovih ledja islo tako da ispada za sve kriv ...hehe Sam pao, sam se ubio
MA ja sta znaju nogometni strucnjaci FIFA-e i UEFA-e. Nas izvrsni odbro je izumio nogomet, a Vaksanovic je najbolji nogometni strucnjak i covjek koji je veci i od samog Platinija! A u quraac sve ovo .... da ne povjerujes i da se najezis!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WJYSuSm3QpU