Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix vodi računa sta Mamić kupuje lovom koju je zaradio postenim radom. Sto tako ne pisete da Bisera Turkovic ima 5 vellkih kuca/vila i sva luksuzna stana (jedan u Hrvatskoj, drugi u Australiji). Bakir Izetbegovic, pored vile na Poljinama, ima dva luksuzna stana u Turskoj (ovo je imovina za koju se zna). itd. Medjutim, Klix udario priču o Mamicu, glede, Hrvat pokupova sve živo u Mostaru. Uh..koje ste vi zlo od portala! Nije ni čudo sto imamo ovoliko ovaca!
Znaci, svoje ruglo sakrivajmo pod tepih, hajmo mi pisati o Zdravku i Zoranu Mamiću koji su osudjeni u Hrvatskoj, a kupuju sve u Mostaru. Koga briga sto je SDA ološ sve opustošila, i sto su Bakir i njegovi ahbabi sve "prisvojili"
@sifra22iamback Ne laži. Bisera je većinu ove imovine stekla na vlasti. Bas me briga ko su njeni djedovi, ona je uhvaćena u brojnim malverzacijama! Pored navedene imovine, obezbjedila je i svoju djecu i roditelje njihovih supružnika. Mani mi se te price kako ona dolazi iz bogate porodice. I dinastija Zivkovic je bila bogata, ali su pokrali milion puta vise od onog sto su ikad stekli postenim radom.
Zasto da ne. U svom na svom. Porijeklo novca se u BiH jos uvijek ne trazi, moze se najnormalnije predati kes na stednju. Sve legalno.
Super, neka trose
Ambasador fudbala
Mamicevo se vidi i zna i ako su zavalili nekoga, ti su bili samo bogatiji od njih. Ali sto nas Izetbegovic, Covic i Dodik pljackaju, od zdravstva, od penzija, od socijalnih pomoci, od infrastrukture, od donacija...e to je direktno sirotinji iz dzepa. I to je ta razlika. Zato im zelim svako dobro, oni ce samo jos uposliti nekog u onom krsu i tako pomoci.
A sto se ovih podmuklih pljackasa politickih tice, njima zelim ugodne dane negdje u Zenici ili slicno. Takodjer njihovim najvjernijim slugama, botovima, familiji i svima koji ih sve ove godine podrzavaju u kriminalu i mrznji.
E vala se bas dobro nakrao kada i dalje moze balahati...
Ima li u Mostaru itko bogat koji je i posten? Jer ratnih profitera i raznoraznih lopova je puno. Cak i sefovi bolnica su pripadnici stranaka.
Šta je mansarda? Ne zajebajem se…
Nije čovjek zauzeo zajedničku mansardu nego je kupio taj dio zajedno sa stanom i u njegovom je vlasništvu.
Al njih dvojica su meni najpametniji i najsposobniji likovi na prostorima bivse juge...nek prica sta ko hoce Zdravkec je od Dinama napravio klub koji je stabilan,uspjesan,koji je pojam na nasim prostorima i realno respektabilan u Evropi. Koliko god da su "uzeli" iza sebe su ostavili dubok i uspjesan trag. To sto je nekome tamo bilo krivo sto nisu oni sve to je drugi par cipela...uzvajte momci,od mene respect...
Remetinec ceka zokija i brata mu
ljudi prave svoj svijet tako i treba