Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni su ga samo nagulili iz celika na vrijeme, i zelim im blistavu karijeru samo naprijed momci
nEMOJ PSOVATI aLIJU - NJEGOV POTPIS JE NAPRAVIO \"VELJACE\" RAVNOPRAVNIM JEZIKOM ZATO SE ALIJI ZAHVALI A OVOM HEBI REJSA :)
jeli veljaca april ili?nikad se nije koristila veljca u Bosni ni hrvati nisu tako pricali sad se nesto foliraju,sami sebe ne razumiju.Vodopad je najbolji.
nije tacno mahmitovic je prvi puta nastupao za tosk kao prvotimac nije otisao ni u kakve juniore vec u prvi tim. dakle tosk je pocetak svega. a isto tako i saranovic, ljevakovic, vrsajevic pa valjda je taj tesanj zasluzio da se makar spomene a ovako doba skola fudbala. pogotovo ovi koje sam nabrojao a tek stasavaju u prave fubalere od kojih se ocekuje tek za godinu-dvije
al su PONIKLI u tesnju to im je prvi klub za koji su nastupali kao prvotimci (prva liga fbih-tosk je sad u drugoj) pa su onda otisli u celik. Ok je da je pisalo gore gdje su dobili afirmaciju ili pak odakle su dosli u cesku a ovako pise samo ponikli a to je tosk iz tesnja. ima jos jedan bosanac u ceskoj al ne znam jeli u teplicama a to je avdija vrasajevic i on je isao tosk-celik-ceska.
OVAJ MAHMUTOVIC JE KO MESSI,,,VIDJECETE ZA GODINU
Mahmutović je već odavno zaslužio poziv u A repku,prije jednog Sadovića ali očito nema menadžera koji je dobar sa Ćirom.Merzić je već igrao za BiH u Muzurovićevom mandatu,igrao je na lijevom beku i nije vala ništa pokazao.Momcima sretno u Češkoj koja je očito pogodno tlo za mlade talentirane igrače iz premijer lige BiH
ma jedan se papak javio pa ste odmah digli prasinu... Nepismeni maloumnik, bolje da se nije ni javio. Cuj smeta mu \"veljaca\"!?
Prvo pogledajte ko je autor teksta (to pise u dnu, desno, u zagradi, za one koji eventualno ne znaju...) pa onda komentarisite jezik koji je koristen... Ovo je tekst hrvatskog Totalsporta, na koji jezik ce biti napisan nego na hrvatski!?
...de zovite ovog malog Samira u repku! Salihovic nije za odbrane.
Pa da, ponikli su u TOŠK-u !!!
Ponikaoooooooo, a ne prešao, stasao i sl... Čitajte malo.... Dakle, TOŠK ! I ispravite grešku...
mahmutovic je iz toska dosao u juniore celika i igrao je za juniore celika pa onda je poceo da igra za prvi tim i proveo je vise sezona u celiku radi se o jako dobrom igracu gledao sam ga par puta i cudi me kako vec dosad nije presao u neki veci klub
Samir Merzic je iz Veleza otisao u Teplice, bio je i on sa Dzekom skupa u Usti nad Labem i sada igra kao lijevi bek. Dao je vec 1 gol u ligi i jedan u kupu, eh da nam je takav bek u reprezentaciji... da pustimo salihovicu malo vise slobode za ofanzivu
hej nekstu austriski konjusaru j..ti papa mater u veljaci a ako hoces i u zagradi