Velež izborio opstanak
0
Ibraković: "Ponosan sam na igrače"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST SRCEM SE IGRA ZA VELEZ ,BOSANCI I HERCEGOVCI POMOZITE VELEZUUUUUUUU.???????
svi smo sinoć na BHT mogli vidjeti i čuti što se dogodilo u Modriči. bruka stvarno a vi još nešto tu hvalite i veličate. sve dok se budu kupovale i dogovarale utakmice kao jučer ona u Modriči bit će jadna i ova zemlja i mi u njoj. ajmo malo biti realni ljudi
Navijac samZelje od djetinjstva,ali svaki uspjeh naseg BiH tima pratim i imamvelike simpatije prema Velezu -Rodjenom.Nepravda je ucinjene ratom,na svakom planu u Mostaru ,pa tako i timu koji je obiljezio razvoj grada i svaki kulturni uspjeh u EX Jugoslaviji. Ovi danas svi imaju ne nacionalne nego nacionalisticke planove za razvoj sredina.Zato zelim da Velez upsije i dodje na vrh nase Lige.Radite vise i uz podrsku vjernih navijaca morate uspjeti.
Kad nekom negdje nije mjesto, onda nije, *ebi ga! A neka vas jos malo dole... Sudeci po tvom komentaru mora da si iz Bihaca... hahahaha ;)
Ha konja! Jovo, pozdravio Te Djuro! :)
Hvala ti Bože pa Velež ostade u Premijer ligi, ko bi ih trpio da su dosli nama u Prvu ligu
Forzha Vehlež...
Cestitam Rodeni, pozdarav iz RajvoSa jedna ljubav za sve vas....
@HZ\'87 e jado jadni... Velez se ne voli zato sto je (ne-)uspjesan, vec zato sto je nasa prva ljubav! I da je ispao, mi bi ga opet volili! Mozes li TI samo zamisliti kako se taj klub voli, kad mi vise slavimo nego nam najblize komsije koje su postale prvaci... :) FORZA VELEZ!!! HAJMO RUKE GORE, ZAPJEVAJMO SVI... :)
ISKRENE CESTITKE SVIM IGRACIMA KAO I STRUCNOM RUKOVODSTVU VELEZA . DOLAZE BOLJI DANI ZA VELEZ . SARAJEVO JE I PORED PLASMANA U EUROPSKA TAKMICENJE IPAK RAZOCARENJE . SMJENA TRENERA , RASPRODAJA IGRACA I RASPRODAJA BODOVA U PRVOM DIJELU PRVENSTVA KAO I SRAMAN PORAZ PROTIV ZELJEZNICARA .
dobro ti je rek\'o, haj\' ne seri HZ87!
Ne seri, regionalno, sovinisticko djubre! Da vi imate iste uslove k\'o velez ne bi se znalo za vas!
@Velezovac Slavite opstanak u ligi? Mene bi bilo stid to reci. Mozete gledati na BHT-u Sarajevu u Europi:)
Bravo RODJENI! Plaho mi je drago. Do godine vam zelim bolje rezultate uz pomoc dragog Allaha Allah uAgbar
Cuj \"znam da ce veceras navijaci Veleza slaviti diljem BiH!?\". BiH??? Sirom svijeta, brato... Nema gdje nas nema! ;)