Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa upravu je. Izazov bi bio otići u Inter ili Milan lol
Prdis na usta. Niko u Italiji nije ponudio onoliko novaca do Juventus za Ronalda. Njegov odlazak je pogodio Real, i podigao nivo igre u Juventusu. Sjajan potez Juventusa a i Ronalda. Ibra poslije MLS vjerovatno put Kine, Arabije.. inshala.
E nek je tebi bio izazov otic u Barcelonu po Ligu prvaka, a bas te godine ti Inter digne klempu, buhahahhhah! Zabavniji si kad pricas samo o sebi i kofrcis se, Ibrahime.
To je drugo Taj put je bio otpusten
Ha, ha, ha...Zasto niste prenijeli onaj dio gdje cestita Modricu i kaze da i u njemu kola "hrvatska krv"!
Cigane začepi da te ne čujemo sjeti se onog djeteta na samrti što ga nisi htio vidjet .....nikad čovjeka od tebe smradu 💩
Ibra o Modriću: "Moja majka i ja smo iz Hrvatske. On (Modrić) je Hrvat pa sam posebno sretan. To je dio moje krvi."
a ko je dao preko 100 golova u ligi prvaka ?
Kad Ibra nesto kaze - olovku u ruku i zapisi. Jer Zlatan, ako ne istupa kao showman, govori bez dlake na jeziku i krajnje objektivno, rezonski. Ronaldo moze tvrditi da dolazak u Juventus djeluje inspirativno na njegovu karijeru. Ali ne i izazovno, jer 's konja na konja' nije izazov. Izazov je s 'konja na magarca'. Ibra? Igrao je s Del Pierom, Nedvedom, Figom, Ronaldinhom, Crespom, Cavaniem, Balotelliem, Messiem, Pogbom, Beckhamom...A bio neprikosnoveni bos.
U juventusu ibra je bio 6-7 igrac po vaznosti ..
i otišao kad su ispali u drugu ligu, a priča o izazovima :)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Pocinje lupetati umjesto da suti.
Hajde da je otišao u Inter ili Milan, pa osvojio scudetto, kao ti s Milanom propalim prije 5-6 godina. Al haj to objasni napaćenom bošnji.
Ibrakadabra, sereš tebra.
Ibragimovic bas ljubomoras na njega....
Ibragimovic bas ljubomoras na njega....
Gospodo iz Klix a, stvarno ste jadovi jadni, konstantno brisete istinite i objektivne komentare a bljuvotine, lazi i dezinformacije ostavljate. Sto ce reci da vam je cilj zakuhavanje po ko zna cijem nalogu. Bravo stoko.
Kreiraju "javno mijenje". Zlocin protiv misljenja i novinarstva gadovi.
Taće Mesi - prvo: ime mu pogrešno - drugo: tačno ekipa igra za njega on samo nešto nogicom tap tap tap tapka.. kad bi otišo u drugi klub izgubio bi se na terneu. Napumpali ga inekcijama da može igrat, ali nek je on išao ispred zida plača
Bio je on i kod zida plače i u džamiji, i cijela ekipa, al haj to objasni napaćenom prosječnom bošnji
zalosno je biti slijep kod ociju..neki bi rekli glup ko noc
Slusas li jos halida zlatane?