Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je živa budala!!!!!! Nije htio igrati za Bosnu zato što mu je se nudila švedska! A još misli da je najbolji! Ma idi kvragu!!!!!!!
Jeli znate sta je reako Murinho: \" Necu, necu dijamante...\" ZRINJSKI SAMPION..!!!
\"Zlatan prica bosanski\", slusaj, ugasi i sto prije zaboravi ono sto si cuo :) Bosanac je koliko i citaci ovih glupih komentara Englezi! Izjasnjava se kao svedjanin i kraj price.
Zlatan je vec bolji od V.Batena!
Da znate samo kako ga hrvati svojataju, treba malo da se ugledamo na hrvate, koji bi i cecu svojatali da joj je pra pra baba bila hrvatica.... Bosanci opametite se, Ibrahimovic je nas, decko je rodjen u svedskoj, ali je nas, njime tece bosanska krv....babo mu je bosanac.... moze biti rodjen i u Zimbabveu, on je nas....ponosim se njime, pa makar neki primitivac ovdje i mislio da on ne zna ni gdje je Bosna-grijesite svi, on je vrlo dobro svjestan svojih korijena, ali je logicno da voli zemlju i narod u kojoj je rodje....POENTA: ugledajmo se malo na komsije hrvate koji svojataju i sto nije njihovo, pametni !!!!!!!!!!!!
Minka@ Mogu ti ja palmu usaditi, samo reci!
Moke@ Marjan je Dzeka dijamantom proglasio u utakmici protiv Belgije. Znaci, nisu svi dijamanti, vec samo Dzeko!!!
Ne mogu ga zvati bosancem kad se nije rodio u BIH,a kad je htio da igra za BIH \"PATRIOTE\"mu nedadose,a BIh je najljepsa zemlja na svijetu za one koji nisu nigdje putovali,daj Pipo i ostala ekipa googlajte malo. Pozdrav iz Kladuse,Kladusa je srce Hrvatske.:P
babo, babo, vidi mu glave!
Otkud je potekao fazon sa nazivanjem Dzeke i ostalih \'dijamantom\'?
evo svaki dan misli na BIH, daj ne kenjajte koga interesuje mala primitivna drzavica kao sto je BIH
AFERIM- ZLATANE IBRAHIMOVICU-mada bih vise zelio da te zovu\"Bosancem\"-u svakom slucaju jedan si od najvecih-kad-tad doces ti u jednu i jedinu Bosnu i Hercegovine jer nema ljepse zemlje na svijetu! BiH4EVER!