Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Vedo preskromni covjece koji si puno dao za Bosnu a Bosna tebi nista... vise je Bosna dala vise kriminalcima u kravatama iz sjene nego iskrenim sportistima!
Vedatore sretno u nastavku karijere. Bosna tvoja tebe će voljeti zauvijek I duguje ti oproštajnu utakmicu !
PUNO SRECE U DALJNEM ZIVOTU I KARIJERI
Hvala ti na svemu plavooki bombarderu, gol iz kaunasa i iz brazila cu pamtiti dok sam ziv!!!!!!
Ljudina
Jarane,pusti ove seljacine sto laprdaju ovdje....tebi hvala na svemu,ja znam da si uvijek svim srcem igro za repku...nebitno je kad si sta promasio jer i to je velicina covjeka.Svako dobro...a ja cu te u nasem berlinu da bodrim
HVALA VEDO
Pozdrav Bosno , e sad idemo na razmnozavanje ,da fudbalske gene sa koljena na koljeno , da sledeće generacije budu još bolji. Puno sreće u budućnosti Vedo i hvala ti .
Bila mi je čast biti u Litvaniji kad si ga zabio. Onaj osjecaj nikada necu zaboraviti!
Hvala veliki covjece za sve uvjek cemo te pamtiti
Najsmješnije, odnosno najžalosnije je bilo kad ga je taktičar Bazdarević stavio iza Džeke u formaciji 4-2-3-1. Vrhunac debilizma.
To je bila ludnica, koji gremlin je taj Bazdarevic..prevara koja samo valja ovim u savezu babunima. Vedi sretno, davao je maksimum, borio se, dao neke bitne golove, hvala mu za sve..dobar igrac, jos bolji covjek!
@urban_cyclist Sve znam druže, sve znam.. Sve su vjerovatnoće da dolazi još gori uhljeb, znaš već ko je u pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala brate na svemu ponos dika puno sreće u zivotu ovi sto loše pričaju o tebi fulanju su idioti i propaliteti kojima komentarisanje na klix-u vrhunac uspjeha u životu!
Kako vas nije sramota vrijeđati covjeka.Sta ako je imao promasaja u karijeri, sta ako je jedva dao go u kaunasu i brazilu.De vi budite bolji igraci pa mu pokazite onda,samo znate srat. HVALA ti VEDO na svemu!!! Veliki igrac a jos veci COVJEK
@NTK387 Hvala Bogu pa si ti nogometas vrhunske klase pa mozes kritikovati.
Skromni BiH reprezentativac !!!! Respekt zasluzujes Vedade! Mozda nisi najbolji kao igrac,naravno,ali si uvijek igrao srcem i 100% davao od sebe za reprezentaciju. Zato mozes cista obraza u penziju!
Kad mogli mjeriti umišljenost i ufuranost na ljestvici 0 do 10. Vedo bi imao -1. Svaka čast za golove i borbenost. Kako mi se čini svi su ga u ekipi poštovali i voljeli, nema tenzija i frke u svlačionici kad imaš ovakve igrače.
Da nije povrijeio nogu na pola sezone, bio je na putu da obori sve rekorde Bundeslige, Mullera i dr. Evo jedva pronađoh video kad je to bilo Treba vidjeti kako su se datumi redali njegovih pogodaka od 0:45 https://www.youtube.com/watch?v=iXGI5dH1IDE
Jedini igrač sa ovih prostora koji je u top 50 Bundeslige svih vremena po broju postignutih golova. Trenutno je 48 al još igra. http://www.worldfootball.net/alltime_goalgetter/bundesliga/tore/1/