Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO IKO MOŽE NADMASITI REKORD GERDA MULLERA TO JE VEDAD IBIŠEVIĆ
Lahko je bilo zabit 40 golova kad nije bilo ni ofsajda LOL Sad je vrh ako das i 20- 25 komada u sezoni ukupno
karabaja 05.01.2009. u 00:40 ELBER JE ZA NJEGA CAR I NMJTE TOLIKODIZAT TO EDADA VIDJET CEMO GA JOS NA PROLJECE I POGOTOVO AKO OTIDJE U NEKI VECI KLUB NIJ ON BAS NEKI IGAC Z MENE MORA SE JS DOKAZT Vidis gospodine Vi puno grijesite i osobno se smijem da nogomet mozete komentirati samo djeci do 6 godina ,starijoj djeci nepokusajite jer pokazacete da nemate pojma o nogometu.Bog!
ELBER JE ZA NJEGA CAR I NMJTE TOLIKODIZAT TO EDADA VIDJET CEMO GA JOS NA PROLJECE I POGOTOVO AKO OTIDJE U NEKI VECI KLUB NIJ ON BAS NEKI IGAC Z MENE MORA SE JS DOKAZT
kao da je elber neka licnost, i da neko cijeni njegovo misljenje, ne samo sto se tice ove konstatacije za vedada, nego opcenito, a doduse nije nikad bio ni neki igrac.
Bravo Vedo, svaka cast neka se prica po svijetu o nepoznatom Bosancu koji ugrozava rekord Gerda Muellera!! Najveci si talenat od Alena Skore!!! Ovaj kompliment nisam jos nijednom igracu dao!!!
ja bi bio zadovoljan da na kraju zavrsi ko najbolji strijelac lige...
ovaj intervju mozete da vidite ovdje http://www.bundesliga.de/en/liga/news/2008/index.php?f=115028.php kako je to prevedeno ovdje boze sacuvaj a Elber nije rekao da on ne moze vec da ce biti tesko
ma sta ti znas vedo ce ga akobogda oboriti pa nek ude u istoriju njemackog fudbala, zaboravio je seju koji je po meni uz ibisevica najbolji igrac
Ma ja, nisi ti mogo oboriti rekord, pa kako ce tamo neki tip iz Bosne. Ljubomorni pakashu.
hah...to on misli...vidjet cemo jos ko ceka, taj doceka
\"Ovo je velik zalogaj za Ibiševića koji jeste startao dobro, ali ne mora značiti da će tako i završiti sezonu.\" ....al ne mora znaciti i da nece,ne seri Elberu...on je nama vrh sada i ne treba nam rekord al nije na odmet...sretno Vedo UBICO ;)
Vedo jebi im mater Za nas Bosance :) AL ne forsiraj ti si nama vec VRH al ak ti se bude dalo POMETI SELJAKEEE
Elber, zaboravio si Salihovica...
Elbere ne budi ljubomoran