N/FSBiH i sporni ugovor
0
I Ćiro se razočarao u Ušanovića
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nesto pretjerano za Ćiru, ali svi ostali naši treneri su odustali, ovaj je ipak ostao ( do sad ) i nesto napravio do sad,ali i forma igraca mu ide na ruku,ali kako god DAJTE NAM POBJEDA BOSANSKI LAVOVIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
ma neiznenađujeme ništa drugo nisam ni oćekivao od ovih lešinara.
\" ...Baraž, baraž, mi nikad\' nećemo proć\', Baraž, baraž, taj dan nikad neće doć\', jer Uš je pakaš...\"
Hirohito je kazao sustinu. Ciro je imao korektan odnos s Usanovicem zato sto je za svog sina Mladena u Zagrebu prisvojio ovo sto je sad predmet \"nesporazuma\" izmedju Cire i Usanovica. Sjecate se kada je Ciro isao kod Dodika u BL?? Sta mislite zasto je isao ?? Da od Dodika trazi da nalozi srpskim clanovima IO Nogometnog saveza da glasaju za Usanovica prilikom izbora novog gen.sekretara. Navijaci su usutkani, a jos jednom se potvrdilo to koliko smo mi, zapravo, glupi Bosanci.
Ima li ovdje neko ko se stvarno razumije u problematiku i zna objasniti: 1) kako se biraju clanovi F/N SBiH 2) kako se skidaju clanovi F/N SBiH 3) da li je moguce pozvati igrace reprezentacije na bojkot dok ne odu nepozeljni 4) Sta znaci kada neko kaze da trener uzima pare od igraca? Zasto bi neko placao da igra u reprezentaciji, umjesto da zaradi kroz igru u reprezentaciji? Mozda sam preglup za ovo, ali stvarno ne razumijem...
NEMOJ DA TAKO PISETE MOLIM VAS
POZDRAV ZA SVE A POSEBNO ZA KRALJA DZEKU PUSAAAA OD EMINE MEDINE SANELE SAMIRE AMRE ELME SELMINE ADALETE ALDIJANE SEBINE I OSTALI OBOZAVATELJA ALI MI CE MO UVJEK BITI UZ NASEG KRALJA DZEKU
Pa zasto se Ciro buni, jednostvno zbog svog ugovora. Ako ste zaboravili da vas podsjetim Ciri PRIPADA 70% OD SVIH SPONZORA I TV PRENOSA, ZATO SE CIRO LJUTI.
Munibe, Numide, Muaze, Entaze......Kar\'no!!!
ovo je cirkus,Munibe tebe treba definitivno izbaciti iz saveza i to silom.IDIOTE JEDAN OVO MALO RADOSTI ŠTO NAM JE ĆIRO DAO I VRATIO RADOST U NAŠU ZEMLJU KRETENIU IDI VIŠE U TRI PM.ĆIRO NEDAJ SE NAROD JE UZ TEBE.
svi nešto Ćiro ovo Ćiro ono a svi ste uživali u rezultatima između ostalih i Ćirinog rada nemojte tako bilo kako bilo Ćiro je legenda
Eh , kako ovog glavonju majmuna Muniba izbaciti iz SAVEZA ima li neko ideju??????????????
Dobro jutro Cirohito...:D
nažalost ovaj kreten je u cijeloj istoriji saveza...
Nikad\' veći kreten u istoriji NS BiH nije radio od Ušanovića.