Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će husic Osima dovest
Ovaj opet otkaz dobija sa prvog/drugog mjesta Husrefe, horde su uz tebe!❤️
Husić baca pare na Tuzla City. Misli da može ostvariti rezultate kao sa Slobodom. Ne možeš poredit klub koji ima 150 navijača i klub koji je pratilo po 12.000 navijača kada ga je imao pod upravom. To je potpuno druga motivacija igrača.
TC izgleda totalno neozbiljan klub , nije sve do trenera treba igrača kvalitetnih a ne gabora !
covjek drugi na tabeli i dobija nogu. stvarno smo liga paradoks
Sta bi s pojacanja? Sta bi s para? Nadamo se da ce se TC izvuc iz rezultatske krize, inace ce onih 30 primitivaca sto navija za njih ponovo dolazit na utakmice Slobode.
To se dogadja kada šoferu Golfa daš u ruke Ferrari ! Nema u Bosni dobrog trenera, to je nažalost činjenica ! Za Husićeve ambicije mora se dovesti strani , kvalitetni, moderni stručnjak ! Sergej Jakirović je tipičan primjer !!!
Pita se od goFana ne pravi, nisu nam treneri ni loši, koliko su loši igrači. A treneri ko treneri samo se seljakaju, kad kvalitete ni na vidiku nema. Svakako oni uvijek na kraju izvuku najdeblji kraj.
Podera ih Velez ko Oslobodjenje
Husref a za Selektora odma imenovati.
dok je bio u Slobodi svojim igracima je dobacivao razne gadosti, a zbog slicne stvari je i dobio crveni koji ga je (na kraju) kostao posla. ako je ok da ja njemu psujem majku, mrtve i zive, grobove, mrtve nene...onda mislim da je ok da i on meni psuje. inace...ja bi mu nosurdu u lubanju uvalio
Kao igrac dobar, kao trener i ne bih bas rekao. Lagano je bilo voditi ekipe s punom kasom, Sarajevo, Sloboda pod Husicem, sada i TC. Sadasnji Zeljo bi bio sasvim solidan izazov u kojem bi Husref mogao pokazati svoja umijeca. U ligi poput nase, novac i nacionalni prefiks pobjedjuju.
Husrefe, haj u Sarajevo po 59.put
Ovaj promjenio više klubova, nego Severina muževa.
Sada bi trebao da plače i traži novac za plasman u EU konferens ligu.... Nepravda prema Husu...kmekme
Ajde da je ikakav trener Sarajevo bi igralo redovno Evropu, kujete ga u zvijezde i njega i Osima likovi ublehaci ba, najgori nam klubovi u Evropi.
Brzo će on naći drugi posao
ON VOLI SARAJEVO, PRAVI JE HORDAŠ, HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS!
Nikada vise necete imati trenera ko Husrefa,hvatat za slamku pocet ce se svi u Tuzli C .
nece hahahah kaze lijepo mu kod tvoje 😂😂😂😂
Vrati se u sarajevo po 1865-ti put