Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postenjacina iz mira.
Sisoja umislio da je gazda i menadžer, a Baljić da je trener. I onda ih neko trehne, a oni plaču. Vještački klub nastao iz politike i bijesa. Da je ostala Sloga Simin Han, više bi se poštovalo
Ti umislio da je Sarajevo Real.
Husiću , Sarajevu se pravi štela to i budala vidi. Al ima više do Vas! Trener ti je rupa od rupe , ekipa ti je tanka sve sam levat i krkan! Dobri su samo za tvoje bauštele na Sjenjaku,pod uslovom da nabiju kondiciju jer jedva guzicu vuku po terenu . U odbrani ti puše promaha a navala je ti je sakata, taktika je nula jer nemaš trenera koji zna raditi taj posao,. Šta su radili na pripremama ? Možeš sanjati Evropu ove godine. ! Sa Baljićem ćeš se boriti za opstanak u Premijer ligi .
Husiću , Sarajevu pravi štela to i budala. Al ima više do Vas! Trener ti je rupa od rupe , ekipa ti je tanka sve sam levat i krkan! Dobri su samo za tvoje bauštele na Sjenjaku,pod uslovom da nabiju kondiciju jer jedva guzicu vuku po terenu . U odbrani ti puše promaha a navala je ti je sakata, taktika je nula jer nemaš trenera koji zna raditi taj posao,. Šta su radili na pripremama ? Možeš sanjati Evropu ove godine. ! Sa Baljićem ćeš se boriti za opstanak u Premijer ligi .
Niste se bunili kad na pocetku kad za FKS nisu svirana 2 penala. Tad vam sudija bio dobar. Hahaha.
KOMPLEKS GLAVNOG GRADA , A KADA HRVATICI IZ HERCEGOVINE DODJU U SARAJEVO HEBU NAM MATER SARAJLIJSKU ITD , PA JE BIO SNIMAK KADA JEDAN SELJACIC KOJI NE ZNA 2 IGRACA SVOG KLUBA (SLOBODA) PSOVAO VEDRANA ONDA NISTA AA? 6 KOMADA MRS KUCI AZMIREEEEE
Stop rasizmu u FK Sarajevo
Jel ovo onaj što je osumnjičen za namještanje utakmica? Još jedna primitivna seljačina kome drugi pišu proteste kada izgubi, a sam ne zna popuniti uplatnicu.
Kad si dogovarao sa Dinokijem utakmice nisi lajao ista ste vi vanago
Kad seljak ima pare opasna stvar ...
Može i čovjek tamne puti biti rasista. Kako ga je zgrabio za vrat vidi se da ne voli bijelce.
Jebu li mu mladic hhh
Hajmo Sarajlije!!! Osudite rasizam u svojo sredini a ne samo u tuđoj.
Savez ako je imalo ozbiljan za ovakve optužbe se kažnjava.
Azmireeeee, vratiiii seeeeee, ovce tvojeee ne mogu bez tebeeeee.
Sa ovakvim ponasanjem mi smo zasluzili da vazda igramo u najnizem rangu Evrope. Mi nismo dorasli evropskom fudbalu. I vazda _ebene mahalske price, Sarajevo, Zeljo. Samo vi nastavite, nikad se necemo dohavozati. Ovdje se radi o bh.fudbalu. Kad budemo na rangu fudbala u Austriji, vi se onda svadjajte.
kaze ne zna nas jezik al je shvatio sta mu kaze hahha, smisli sta bolje za sljedece plakanje