Komentari (419)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveće manifestacije Poturčenjaka 1: Maraton zvani Marš Mira 2: Dženaza u Potočarima 3: Čevljanska Korida 4: Ajvatovica 5: Sunećenje dječaka u Zetri 6: Otvaranje Džamije 7: Takmičenje u recitacijama iz Kurana 😂😂😂😂😁😁😁😁
8. Održavanje Šelne u Ilidži. 9. Proslava otvaranja 2 km autoputa. 10. Brzo sipanje vode u kanister i bidon - jednoručno i dvoručno.
Hahahahahahahaha dodajem i ove manifestacije
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja kao Bosnjak ću svim srcem navijati za nase komsije, Srbiju i akobogda i Hrvatsku!!!! SRETNO U RUSIJI!!!!!
@Klixonator I nadam se da ce Hrvatska dobiti Grčku i da ih razvali da Grci vise i ne pomisljaju igrati kvalifikacije ikad vise.
@Klixonator I nadam se da ce Hrvatska dobiti Grčku i da ih razvali da Grci vise i ne pomisljaju igrati kvalifikacije ikad vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnje u khurcu ahahhahahaa
Kolege sa klixa, koje je ova vijest pogodila i koji osjecaju anksiozu, jak puls i znojenje, preporucujem vjezbe disanja ili posjetu najblizem lijecniku. Obavezno ugasite vase tv aparate, mobitele i racunare. U ovom trenutku je zdravlje najvaznije!
Cestitke komsijama, relano imaju bolju ekipu i od Islanda i Ukraine steta bi bilo da nisu otisli, takodje i Srbija svaka cast na plasmanu. A mi imamo nasu lijepu BHT pa cemo ucestvovati al kao gledaoci.
Mošnjaci psssst tisina 😁😁 Ajmoooo vatreni. Z D S 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Bosanac, navedi mi jednu stvar koju ti je Hr dala? Rodio se i zivis u BIH Bosanac, a ti velicas Hr, sramoto jedna.
@mr_niceee To on zbog djeda
Sad barem imam protiv koga navijati na SP
4 sexy macora mrnjauuu
Sretno momcima koji su prosli. Sve su to sportisti koji se zrtvuju i trose da bi postigli cilj i svaka im cast. A prosjecni glavati pripadnici jednog od usrana 3 naroda na ovim prostorima, koji tipkaju po cijeli dan i ostavljaju negativne komentare neka se napuse kuuurca
Dokle vise ova mrznja? Probudite se vise,vodite ljubav a ne rat!
Ja da nam se rijesiti Mehmeda, neka ide covjek na neki trenerski seminar... A I Saveza, neka mu oni te seminare po svijetu organizuju. Neka povedu i citavu odbrambenu liniju. Kina, Burundi, Gvineja, Somalija... jedva cekaju.
eebem ti mmamu u guzuuuu
Čoveče, svi iz exYU igraju nešto - od Slovenije do Makedonije, samo je SDA Fekalistanac drvo za sport: 0 osvojenih olimpijskih medalja, 0 učestvovanja u Evropskoj ligi/Ligi Šampiona u fudbalu, a košarkašku reprezentaciju FBIH bi pobedila i reprezentacija bilo koje beogradske osnovne škole za decu ometenu u razvoju... FBIH favela je najantisportskija skupina u čitavoj Evropi, a verovatno i među 10 najgorih na svetu.
SDA Fekalistanac zna samo da pljuje, grebe, gura, udara, preti... još kada krene protivničkom igraču da se unosi u facu sa onom ružnom glavudžom - uvek mi bude žao tog stranca šta sve mora da trpi... od smrada iz usta do smrada tela. https://www.youtube.com/watch?v=mAc1HeVojMQ
Svaka cast Islandu! Mala zemlja 330 hiljada stanovnika i ljudi na Evropskom i sad na svijetskom
Ukrajinci su dobili tih 15 miliona da ne idu zbog same situacije..zna se situacija izmedju zemalja i nije vrijeme...hrvati su svakako bolji
bravo za drugo poluvrijeme, počeo sam žaliti Ukrajince...
ajde šta se takmičite ko će više čestitati "komšijama", hebale vas komšije, nisu ni po čemu zaslužili da im čestitamo