Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to rade ozbiljne reprezentacije. Iskrene čestitke komšijama.
Hvala Bogu pa su pobijedili one francuske crncuge.
Dylan dobri su i Srbi ove godine, ja mislim da nisu bili jači u zadnjih 10 godina sto se I pokazat na svjetskom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaže neki paćenik u komentarima 'Imali Hrvati sreće'...A sa koliko sreće su osvojili broncu '98 na svjetskom? Sa koliko sreće imaju dva četvrtfinala Eura? Sa koliko sreće se svaki put plasiraju na svjetsko i europsko prvenstvo? Sa koliko sreće su viceprvaci svijeta? Sa koliko sreće im igrači igraju uvijek u najvećim svjetskim klubovima? Jadan ti i tvoja logika, daleko ćeš dogurati u životu...
Svaka čast!
Treba se znati radovati i "tuđoj sreći " svaka čast momcima tako se igra za domovinu jer rezervne nemamo
Kažu hrvati srbima. Mi smo za vas Bosanci 😂 u nogometu
toliko smijesno da smo se zaboravili smijati
Procitah ovu tvoju glupost i sjetih se jednog showa gdje lik isprica neki vic a ovaj drugi ga gleda blijedo i kaze mu :vic je toliko smjesan da se ni traka za smijanje nije nasmijala. Isto ko kod tebe, ni traka za smijanje se ne bi nasmijala.
svaka čast komšije
Nisam gledo, al good job. Po sastavu, i jednim i drugim je falilo par standardnih, na razlicitim pozicijama. FRA vezni red glavni, HRV. Perisic, Gvardiol mislim, itd. Al HRV ima kvalitet da iznenadi opet, s malo srece ko svakom. I FRA je imala srece 98e protiv HRV.
Mislim da ih cekaju Njemci il Spanci ako prodju grupu. Nije lako, al to su guste utakmice, imaju sanse. I prosli Euro, sa SPA. Igrali produzetke, zamalo, a onda SPA izgubi ko bolja od ITA. na penale. Male razlike i trenutci su na tom nivou i prvenstvima.
Kada bolje igramo od Bosnjaka i Srba
Bravo komsije,svaka cast
I dobro igraju i imaju rezultate… cudo bozije kako jedno ide sa drugim. Dok Sehic uporno dribla pred golom. Cestitke Hrvatskoj.
Konstitutivni hrvati se vise raduju nego pravi
Malo nas je al nas ima 😁
Dakle ne navijam ni za jedne, ipak mora se priznati da je hrvatska bas jaka i igra dobar fudbal.
Ono kada od države ostane pikanje baluna.
ERIC I SUTALO VRH....KAO DA IGRAJU 10 GOD U REPREZENTACIJI
Ponos 🇭🇷
Konstitutivni Hrvati slepaju se Hrvatima. ;o)))) / Svaka cast susjedi! Disciplinovano plitko u formaciji 4-1-4-1 ili 4-4-2, sa najboljim veznim redom na svijetu B-M-K, demonstrirali ste moc Jugoslovenskog nogometa na najbolji nacin. Kapa do poda!