Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces nam lik koji ne igra za grb nego samo zato sto kod “svojih” nema mjesto. Neka kume hvala ne treba
Iskreno, meni je ovo postenije nego ovi sto su fol patriJote pa dodju na okupljanje reprezentacije da bi familiju posjetili. Eto naturalizovani kosarkasi igraju za BiH zato sto je vole... De ba... Treba biti realan, ako momak ista valja (a nemam pojma ne patim ga) treba vidjeti. Ako moze napraviti prevagu/konkurenciju bilo bi odlicno. U odbrani uvijek treba dobrih igraca. Ako ne bude dobar, ne zoves ga vise i to je to.
Jel ti mislis da oni silni turci igraju za njemacku ili afrikanci za francusku sto je vole ili sto mogu bolje u karijeri napredovati??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
25 godina i sad se sjetio. Za moju zemlju se igra samo srcem a ne interesom. Hvala, ali ne hvala.
A kad Jonquel Jones igra onda nema veze sto ne igra srcem?
Nek jede gov... u Hrvatskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije nam dovoljan Nesic da razvaljuje drzavu pa da jos takve stavljamo u odbranu 🤔
Druze ti pored Ahmedhodzica Hadzikadunica Sanicanina ni mozes igrat da ti ja kazem a jos mnogi BH stoperi su za tebe izmislili loptu
E pa da sam ti ja Hađibegič,nebi ni kid nas igrao,čekaj ,,kod vas na red,, kod nas igraju patriote,a ne izdajnici.Netrebaju nam takvi
Mrš iz svetinje
Odma ga prekriziti treba
Ne bi ga ja sad zvao da je Romario
Posteno, i ako si dovoljno dobar trebas dobiti poziv, ako nisi, nista.. i to je posteno.
@marlboro7mg; Dze si ba patrioto. De bola ne laprdaj. Ko jos igra dzaba i sa srcem za svoju zemlju. Eto i Jorgnjo Brazilac igra za Italiju zato sto mu je dedo prico o Italiji. SVE JE BUSSINESS.
Pa to je realnost, Hrvati i Srbi igraju za Bosnu i Hercegovinu samo ako nemaju mjesta kod njih. Ko poznaje ijednog privatno zna da je tako. Rijetkost je Neno Markovic, Firke, Primorac kojem su porodici prijetili čak
Ok... A hoćeš reći da je Nenad Marković imao mjesta u tadašnjoj selekciji SCG (Jarić, Bodiroga, Đorđević, Stojaković, Divac, Radmanović, Gurović, Rakočević...) koja je osvojila 3 Eura, 2 svjetska itd?!
Čepin
Treba biti realan i odati mu priznanje na iskrenosti. Covjek samo kaze ono sto i drugi misle i rade...nem amjesta kod susjeda i komsija....ok..dobra je i BiH. Nazalost to nam je ralnost u svim sportovima
Ne treba nam hrvatski otpadak, ima momaka koji će srcem igrati za Jednu jedinu.
Rekao je pošteno, pomalo naivno ali ga ja nebi odmah odpisao ...ali ga nebi ni zvao odmah da se ne lazemo, neka pokaze kvalitete prvo u klubu.
neka hvala, radije cu gledat Tarika Šišića koji bi igrao za grb vec tebe
Da si ko Rio Ferdinand ne treba mrs