Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ce jednog dana i Avdija pricati..."Igraci su se urotili protiv Saje a ja sam ga volio i vjeran mu bio, volio iskreno..."
jesil našo nanu?
hahahahhaa oplakah :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
opet mu to rade u reprezentaciji opet su nekim igračima mjesta ugrožena zbog nezalaganja nedaj se safete
I šta nam to govori??? Govori nam da nije slučajno, iste stvari se ne događaju 2 puta bez razloga, loš trener, loš motivator, loš taktičar, nikakav autoritet... Što prije ode iz repke to ćemo prije možda i pobjediti nekog jačeg od prosječnih europskih repki. Samo me poštedite priče o uspjehu i odlasku u Brazil, za to zasluge idu odličnoj generaciji igrača, nikako njemu!
@muniza ne, ne govori nam to. Govori nam potpuno suprotno, tvoj problem ako ne kontaš. Inače Cannes je danas stalni učesnik lige prvaka i u borbi za titulu u francuskoj, nakon što se Papeta riješio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/ servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com
Cuj holandski mentalite?! Sto ne dadose sve od sebe u Srebrenici??
@kurva koja si ti kurva! :)
HALOO KLIX, KAKAV JE BA OVO LOŽIONIČKI NASLOV! Što naslov nije recimo "Zauvijek Safet". Fakat ne kontam kome trebaju ovakvi razdirući naslovi sad, i ove priče.
Sta ovaj sere?
i džeko je prevaren za stan u titovoj al sta ćes šipad ga izradio
gledam komentare i nevjerujem,alooooo ba pa sta ste umislili da bosna sad osvoji svjetsko,jel to,pa Safete samo oštro nedaj pred sebe i nemoj nas obrukat makar ne zagiralo pola tima tvoja je glavna dok si trener i to je to
Zdravom ljudskom logikom mogu zakljuciti da je odlika dobrog trenera , sposobnost odrzavati sve igrace sretnim i skladnim . To Safetu nije poslo za rukom niti u jednom timu u svojoj trenerskoj karijeri . Upravo to nam se dogadja u reprezentaciji i pretpostavljam da je razlog manjak komunikacije sa igracima . To ce se vjerovatno negativno odraziti na rezultat ali eto vidjet cemo :)
samo da dan živite u Parizu,a kamo sreće da posjetite park prinčeva,a možeš misliti čovjek ima doživotno mjesto u loži,,,gospodin u Parizu,Sarajevu,BOSNI,EX Yugoslaviji,,,,,to vam je gosp.Safet Sušić,,,,,,,,,,,zavidni nikad nećete ni do najbližeg seoskog stadiona dobaciti........
SAFETE UBLEHO DAJ OSTAVKU!
jjoooj sto se obradovah, konto da je dobio otkaz u nasoj nacionalnoj selekciji, i odma pomislim da ih osim preuzme i da osvojimo sa njim SP u brazilu, jedino, al jedino ga tako mozemo osvojiti SA OSIMOM NA KLUPI!!!
Vi koji Podrzavate safeta pucajte sebi u glavu moroni. Hocete bolje stanje u drzavi, hocete da skidate politicare sa vlasti zbog nepotizma i korupcije a SAFET VAM ISPRED NOSA POZOVE RODJENOG BRATICA KOJI NIJE STANDARDAN NI U HAJDUKU. GLUPI NARODEE
Burazeru glup si ko tramvaj.Ko god da je trener repke nekoga ce ili on ili neko drugi uvaliti.Kako god da okrenes neko lijevi ce igrati.
kad je bilo hajra u holandjana
Zauvijek Safet
SUSIC UCIONIO MNOGO ZA BIH,PA STA ZOVNUO COVJEK SVOG U REPKU KO DA VI NE BI,ZATO SMO SAD U BRAZILUUU,NISMO MI STRUCNJACI NEGO ON NAPRIJED PAPEEEE
Kad mi neko kaze:"Kao da vi ne bi". hajde magarac to opravdanje ne pije vode, kako ti mozes da znas kako bi ostali postupali ??? mozda si vidoviti Milan!!!!!
SABURAAAA BRATEEE <3