Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hm@ To si ti gledo neku drugu tekmu i zamenijo si salihovica s nekim drugim igracem.. Hoffenheim igrao viktorije protiv schalke svih 90 min..
Žao mi je što nisu uspjeli pobijediti Šalke i tako sa dva boda prednosti dočekati drugi dio prvenstva.
ma neka ljudi lakse....njima svaka cast ali necemo ih preevise hvaliti, da ih ne ureknemo :)) sretno momci u daljem takmicenju
računaju se samo 1 gol vrijedi 0,5 boda,znaci kao da je postigao 15 golova
Ibišević najbolji strijelac ( te manje lige se ne računaju)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"Ibišević najbolji strijelac Evrope.\" Nije nego je Marc Janko (Red Bull Salzburg) -> 30 komada
@hm \"Salihovic nije se bas nesto pokazao kao neki veliki igracina. Centar sut mu nije najjaca tacka...\" ma ko si bolan ti da mu imas ista prigovoriti o njegovim sposobnostima, tu privilegiju imaju samo igraci koji su na njegovom rangu ili bolji, a ne neki propali fudbaleri, kojih je mnogo, pa kad dodju \"joj kad sam ja njemu provlacio loptu kroz noge...\" ja mu skidam kapu, on je jedna od rijetkih svijetlih tacaka ovog naseg rugla sto zovemo drzavom. peace out 8)
o cemu ba ti?
Salihovic nije se bas nesto pokazao kao neki veliki igracina. Centar sut mu nije najjaca tacka... Ali Shalke je definitvno trebala zaraditi 3 crvene karte. Asamoah se izvuce i poslije 3min odma ga zamijeni ! To je taj EU mentalitet: Veliki timovi imaju prednost! Na isti nacin se provlace Ajax i PSV Eindhoven, u u PSV samo krkani igraju!
Bosanci jesenji prvaci Bundeslige!
Sretno na novom stadionu,jesenji dio je zavrsen,operacija TITULA pocinje vec sad sa novim pojacanjima.
hvaliti se trebamo
Svaka cast nasim momcima,a i Hoffenheimu...S obzirom na to da su igrali protiv ekipe koja ima najbolju odbranu u Bundesligi,odlicni su bili...samo mi je zao sto onaj Asamoah ne dobi i drugi zuti... Al hajd,nek smo ispred Bayerna :D
Ma pravi, samo tako
bravo momci!!!!!!!!!!!!!!