Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čelić se trebao ugasit, pa igraju sa kadetima ovu ligu. Svi ih trpaju, a ovaj našo oštrit chunu na njima...
Coek iz Celica. Sta?
@Nenin10 svi ih trpaju al niko sa toliko golova i ne seri da igraju sa kadetima, al jest cinjenica da igraju ko "kadeti" naspram Seone. I nije bas informacija potpuno tacna da je Salkic dao 11 golova i jedan iz penala, dao je 10, dva iz penala a jedan je bio autogol.
Ovaj je zasluzio napredovanje.. Iz druge like sjever.. U drugu ligu sjeverozapad
gdje je video????
Daj ga u repku Ebes ionako nam ovo nivo
Čovjek iz kurčeve seone dao 11 golova...sportska vijest dana.
Nadjebali Lestera
Adnan Salkic je nepobitan dokaz da mi ne bi trebali imati probleme u kojima jesmo, tj. hocemo li remizirati ili zijaniti od Armenije, Finske ili Kipra. Sve sto nedostaje je profesionalnost, ozbiljnost i nacionalni ponos, prije svega medju celnicima Saveza pa nadalje. Ovo govori i koliko je vazno poznavati domace lige (koje nisu bas ' kukuruz'), imati selektora koji u malom prstu ima nasu ligu, imati skaute i oslanjati se vise na domace igrace.
Salkica odmah u Zelju, pa u Dinamo, pa u Real itd.
Znaci Seona u Prvu Federalnu👌
Robi, zovi ga, bice dobar za baraza. Nek daje samo frtalj golova u repki,od ovih do sada, prestice Dzeku!
Bravo majstore, da ste na male igrali tesko bi ko dao 11 golova , sad mogu mislit kakva je ustvari ekipa Čelića, golman garant konobar, žurio u drugu smjenu,.. pa da su sva 4 igrača odbrane čuvali ovog malog ne bi primili ovoliko golova .. moj im je savjet, kopačke na tavan i nek zaborave fudbal ..
seona u ligi prvaka za 55 god.
Daj ga u Želju
Od malih nogu pa dok ne ostarim da te volim učio me stari i kada gubiš i pobjede redaš uz tebe biću jer sam tebi vjeran i sve te tuče, polomljene šake ne mogu spriječit' vjerne da te prate zbog tebe ja ću otić na kraj svijeta nek' nam puši kome VELEŽ smeta
Kako on svih 11 golova.To ono neko čuvo loptu na liniji gola ,Salkić dotrči i gurne je preko linije .