Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga ko da je Spahić naš pravio
Ima svakakvog smeca u fudbalu od navijaca pa do trenera...ocekivano...samo kad vrijedjas treba i da snosis posljedice!
Dodjes na trening da vrijedjas igrača, magarac
Ovo par srba doslo vrijedjati igrace ono kao mi smo rijecani...al nije livaja lud zna zasto je reagirao...to se cesto dogadja...kriju se iza normalnih navijaca isto kad su zapalili teibine u italiji i tukli se sa normalnim navijacima...bia u hr ima svuda paste,pocev od hdz koji kontrolira..a onda se bosnjaci cude,najzasticeniji novinari u hr u sluzbi bije i niko im nista ne moze
Ovaj je li svršio karijeru u repki..... Težak neki čo*EK!!!
jebiga hrvati nemaju napadaca nije livaja kriv.Nakon odlaska Mandze koji je bio dobar i borben nemogu popunit to mjesto.
Čekaj me, eto me gore rečke p
Kakav jad i bijeda od naroda.
Nek se zapita Livaja kako to da je prvi u povjesti koga se tera iz repke. Nije bezveze Murinho reko da ima ludjega od Lukakua dok ih je vodio u Interu. Dobar igrac ali u glavi promaja.
Sve više i više divljaštva na sportskim dogadjajima, žalosno.
Gledam komentare i onako mislim..... Svakakva naroda srca ti Irudova!
Poznato je da Marko Livaja nije naročito bistar dečko. Kad na to dodaš dalmatinski temperament, dobiješ klasičnog pavijana. Ništa strašno, dešava se.
Amater zesci
Tata Ćiro bi to rijesio po kratkom postupku.
Sto ne pisete o nasoj BH djeci koja su pretucena u Splitu od strane trenera ukrofasista...
Jesi li ti popio svoju dozu lijekova. Opasno je preskakati terapiju.
Nisam onaj lik koji će nekog hejtat, i nemam ništa za pravo reći livaji koji zarađuje masne pare! Njegovo ponašanje je nažalost propuh, ali i ovi "navijaci" na tribinama bi licno zabranio ikad ulazak u ovakvo neko okupljanje, ako ga već ne voliš dodji pred njim i reci mu sve to u facu, a ne ko ovaj tu derat se na čitavoj tribini ko neki retard, ovdje ne branim ja uopće nikoga ali neke stvari trebaju znati!
Dalić prekrižio jednog fantastičnog Belju pred Ligu nacija a zadržao Livaju samo kako bi zadovoljio uličare. Izgubio je muda koja su mu donijela dvije medalje
Ja sam trener i ne poznam trenera koji se odrice boljeg igraca i ostavi losijeg
Krkan obični, za njega je bosanska liga previše... da nije milion penala, ne bi zabio pošteno gola...
Auuuu, jake mi te bosanske lige. Pa jača je Hrvatska 2 liga, nego vaša 1.
Sta ti pricas majmune