Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po inatu možda, po mentalitetu smo nula! Izgubiti onako na Kipru mogu samo oni koji nemaju jaku mentalnu pripremu, a mi nemamo
Vjera neće biti dovoljna moj Vaha. Treba trčati!
bosanske mentalne pripreme.=dođu na klix i čitaju komentare....
Moj Vaha, ja kontam ti iskusan selektor... nekad je bolje ugasiti telefon kad te novinari zovu nego izjaviti ovako nešto...
Naš mentalitet nas je i doveo dovde...u svakom pogledu! "...Bit će važno kako ćemo taktički odigrati, kako ćemo paziti na njihove važne poluge, hoćemo li ih pritisnuti, dobiti sredinu terena, zatvoriti krila, kako ćemo se kretati...",ja se već umorio i predao meč :))))
Mani se suplje Vaha i bodrenja reprezentacije koju prvi ti nisi htio da vodis,a sad te neko kao pita za misljenje.Vidio si ti dobro da je to brod koji tone,pa mu nisi htio ni prici.
Inat i mentalitet za igru i pobjedu nula,al’ zato za potuci se na terenu i brukati,e tu su ko jedan.
E Vaha i ti znas bisere izvaliti.Valjda ti ostao u sjecanju onaj inat iz rata,pa kontas da je medju igracima taj Bosanski inat.Mora da nisi gledao ni jednu od poslednjih par utakmica reprezentacije,pa da vidis kakav su inat pokazali.Narocito protiv Kipra,a i Grcke. O kakvom ti inatu pricas,a zivis u zemlji izlazeceg sunca??
Haha inat
Ja kad se zainatim sa ženom uvijek izgubim
Ma dajte vise kakve pobjede odma se dize nekakva euforija i na kraju hladni tus
Nema se sta ni dodati ni oduzeti. Svaka na mjestu.
Ti kazes samo da ti ne bi svi odreda opleli po familiji, a znas i sam da od tog nema nista.
ne kontam...sta cete na evropskom prvenstvu?...samo da vas tamo sramote i nabijau gol razliku....bezveze...
Medi nam Vaha,nece da kaze iskeno misljenje kako smo na.je.ba.li...