Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj izgleda kao osoba sa posebnim potrebama a neki nama selektor
Treba ispitati dal je ovo sve planski da se uništava reprezentacija BiH. Zar nije čudno da vidimo Milana šta radi od institucija BiH i onda njegov sestrić je na čelu Saveza, ljudi pa mi od kad je on na čelu nikad užasniji fudbal nam nije bio. Ovo kao da je planski da nam ogadi reprezentaciju BiH da ikako navijamo, imali iko da to ispita i da tražimo opoziv Saveza jer ovo je strašno, savez je institucija za javno dobro a oni u savezu rade sve protiv javnog dobra
Jest', jest' jos cete reci da je devedesetih namjerno promasio onaj penal protiv Argentine...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi nekih menadžera i prodaje igrača i krimosa iz saveza i glupana od selektora ispašta čitava država i građani i djeca kojoj sport treba biti primjer, radi nekih par krimosa, pitam se dal je lakše otjerati 10 krimosa iz Saveza nego i narednih 20 godina slušati savez napolje?
FS je multimilionerska firma , sa nasim mentalitetom mislite da bi bilo ko dao otkaz prijevisteka mandata .
Kakva drzava, takav savez. Sve se radi po nacionalnom kljucu. U sastavu uvijek mora igrati hrvat, bosnjak, srbin. Valjda ste to trebali do sada nauciti. Savez nikad nece biti reformisan, sve dok drzava se ne reformise.
nema pojma s trenerskim poslom, bio je vec 6 mjeseci selektor poslije rata i nista, supljak
On preuzima odgovornost!!! Ja, i?
Daj boze da postane bivsi
ima tikove, nista strasno!
jeste rugao se, kao popusite k,odmah otkaz
Luksemburg zbog nediscipline odstranio dvojicu najboljih i motivisao ostale
Mersad Selimbegović bi bio moj prvi i trenutačno najrealniji izbor. Čovjek je do prošle sezone jako dobar posao sa jednom od lošijih ekipa u ligi napravio. Definitivno bi zaslužio priliku.
Jel tebi dobro?? Dosta je neznalica
Samo otkaz, dovidjenja. Umjesti da ih psihicki pripremis, ti ih vodas po Travniku
susica su prozivali a lik beton, gledaj ovog sjeba nas momacki, i zuti onomad je isto bio za pohvale, bar su se ovi prije borili a ovaj haman samo sto nije publici izvadio ga
Lik nije samo bezobrazan nego i glup ko top. Petev je za ovoga bio doktor.
Dok god imamo tri predsjednika i ruglo od drzave nikad necemo imati nikakve rezultate u sportu.
Kakve sad ima drzava sa fudbalom neće ti Konaković i Bakir zabijati golove
Hahahaahhaah kakav bilde majko draga
Ostalo mu iz igracki dana .....
Znači, krenuo medijski linč? Priprema ?
Djubre pokvareno sram i stid da ga bude